"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
XU100...
Three Line Breaks - TLB sistemine göre SAT gelmiþ durumda...!!!
Renko 'ya göre zaten henüz AL gelmedi. Biraz gecikmeli sinyal veriyor ama yeri geldiðinde çok iþe yarýyor...!!!
CandleStick olarak ise; normal þartlarsa SAT gelmedi ama var olan Bullish sinyalin Stop 'u çalýþtý diye düþünülürse SAT gelmiþtir...!!!
Þimdi sonuç olarak;
- Daha aþaðý düþmediði sürece yani (+) artý olduðumuz sürece sýkýntý yok...
- 10.914 altýna indiðimiz her durum risk teþkil eder, yukarýsýnda henüz SATmaya gerek yok. Altýnda SATmak grekir. Kapanýþý beklemek en iyisi ama güvenen veya geri alýmda problem yaþamayanlar sat/al/sat/al... yapabilirler...
![]()
XU100...
Bu grafiðimize göre de;
- 10.850 altýna inmesini beklemiyorum...
- Üstteki göstergenin düþmeye niyeti yok, düþse þimdiye çoktan düþerdi...!!!
- Þayet hýzlý bir düþüþ yaþayarak 10.7xx seviyelerine dokunup tekrar zýplarsak, devamýnda yukarýya güzel hareketler yaþanabilir...
Ben hâlâ yukarý yönlü genel anlamda umutluyum. Þu an içerisinde bulunduðumuz geçiþ dönemi bitince gerçek hareketleri görebileceðiz. Þimdi herkes safýný belirliyor...
![]()
XU100...
DeMARK sistemine göre de;
- Buralarýn altýnda kapanýþ olmadýðý sürece yukarý sýçrama potansiyeli mevcut...
- Aþaðý sarkarsa durum ciddileþir...!!!
- Þayet yukarý çýksa bile son bir dalga daha yapýp yine düzeltme yaþamasý gerekiyor. Çok bir zamaný yok. O nedenle eðer güçlü yukarý çýkmaz isek, düzeltme yakýnda gelecektir...
Yine sonuç olarak;
- Olmasýný beklediðimiz son yukarý kýsa dalganýn gelmesini bekliyoruz. Devamýnda bir düzeltme ve sonrasýnda inþaAllah çok daha yukarýlara yol alabiliriz...
- Henüz net bir þey yok. Gelecek ne gösterecek göreceðiz...???
![]()
Ellerinize saðlýk hocam,
Sürekli bir karmaþa, ya siyasi ya hukuki yada hukuksuzluk kaynaklý, durmak yok yola devam...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
XU100...
Sabah iyi dayandý ama öðleden sonra desteðini de kýrýp çöküþe geçti...!!!
Son ihtimal ortalamada (10.712) durmasý ama bu hýzla giderse durur gibi yapsa da durmayabilir. Desteði aþaðý kýrmasý hoþ olmadý...!!!
![]()
Yer Ýmleri