Ýyi haftalar, þansýnýz bol saðlýðýnýz daim olsun.![]()
Ýyi haftalar, þansýnýz bol saðlýðýnýz daim olsun.![]()
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanýn içinde bulunduðu döngüden baðýmsýz düþünmeniz sizi yanýlgýya düþürebilir.
Eyvallah dandanakan hocam amin müsayitseniz eðer Ülker hisse bakabilir misin teknik deðilde düz bir þekilde anlatýrsan çok memnun olurum tþk
Bunu daha önce analiz etmiþtim ve bayaðý oyalayabilir gibi bir þey söylemiþtim diye hatýrlýyorum.
Þu an al konumunda deðil 115.7 civarlarý önemli direnç gibi gözüküyor geçerse bakarýz tekrar.
Pivot direnci ayný nokta.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanýn içinde bulunduðu döngüden baðýmsýz düþünmeniz sizi yanýlgýya düþürebilir.
Bollýnger üst bandý da ayný.
Üstat merhaba saðlýk sýhhatin iyidir inþaallah bayaðý zamandýr paylaþým yapmýyorsun iyisindir umarým hayýrlý geceler
2. kanala girip kalabilirse tekrar deðerlendirilir.
Üstat merhaba nasýlsýn iyi misin uzun zamandýr paylaþým yapmýyorsun piyasalardan ve hisselerden baðýmsýz iyisindir umarým
Yer Ýmleri