Originally Posted by
Uğur taylan
Dandanakan hocam Allah razı olsun yav hocam senelerdir borsadayım bi gram bilgi edinemedim neyapayım kafa basmıyor parayı yıllardır koymuşuz nerden alınır satılır bilmediğim için kağıt güzel karda satmıyorum aldığım fiyata geliyor tekrar bekliyorum aynı yere gelsin şimdi bişey söyliyecem ama utanıyorum abi konya maliyetim 3300 kağıt 12000 leri gördü satmadım hala duruyor şuan 4600 gelde dalga geçme neyse şuan pörtföyüm şu şekil seçimlere yakına kadar duracam inşallah pörtföyüm şöyle THY doas Ülker ındes ostım pkart vesbe Bryant konya merit ve beni çok üzen ıcbct hocam pörtvöyüm bu nasıl buldunuz çok merak ediyorum herşey için tşk
Maşallah sen zengin adamsın borsanın yarısını toplamışsın Allah daha çok versin.
Portföy güzel ama bir kısım da emtia ekleseydin daha güzel olurdu.
Bu topikte 2025 yıiının al sat şeklinde geçeceğini belirtmiştim, özellikle altın tarafını 2 seneden fazladır üzerine basa basa dile getirdim.
2026 senesi de böyle olacak gibi, belki ikinci yarı borsalar açısından biraz iyi olabilir.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Yer İmleri