PKART ölü moduna devam bu yükü aðýr herhelde.
PKART ölü moduna devam bu yükü aðýr herhelde.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanýn içinde bulunduðu döngüden baðýmsýz düþünmeniz sizi yanýlgýya düþürebilir.
Bugün belki pivotlardan döner diye plan harici bir %6 lýk satýþ yaptým ama dönmedi ;)
Neyse benden alanda kazansýn, yarýn yine devam (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Hiç mühim deðil hocam inerse tekrar alýnýr.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanýn içinde bulunduðu döngüden baðýmsýz düþünmeniz sizi yanýlgýya düþürebilir.
Haftalýk pivotlarda iki direnç hýzlýcagörüldü, aylýk pivot direncine geldi tam da.
Aynen hocam, belirli bir yerden derin bir düzeltme olursa sattýklarýmýn bir kýsmýný geri alabilirim, ama yukarý da gitse düþsede sorun deðil, ben çok uzun süredir bekliyorum artýk hareket etmekten baþka çarem yok, hayýrlýsý, emekleriniz için çok saðolun, 2022 de sizler sayesinde hatýrý sayýlýr bir kazanç elde etmiþtim darýsý bu seneye![]()
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Bu arada burayý okuyan tüm katýlýmcýlara;
Benim Vakýfbankta ki iþlemlerim tamamen kendime uygun olduðunu düþündüðüm için yaptýðým iþlemlerdir, ....BaÞKA hissede farklý iþlemler yapýyorum.....,.... yani bu adam Vakýfbank satýyor bende satayým, yada benim eilmde x hisse var bende onu satayým diye düþünmeyin, yatýrým kararlarý tamamen kiþisel beklenti, alýnan pozisyon büyüklüðü, alýnan pozisyonu taþýma süresi gibi bir çok deðiþkene baðlýdýr, lütfen yazýlarýmý sadece farklý bir fikri okumuþ olmak için okuyun, yatýrým kararlarýnýzý buradaki yazýlanlara göre vermeyin (:
Görünmez bir kazaya uðradým, ayaðýma sehpa düþtü baþ parmaðý patlattý, týrnaðý kýrdý morarttý 5 gündür bayaðý acý çektirdi.
3 gün devamlý buz koydum sardým ilaçladým þimdi biraz iyi devamý nasýl olur göreceðim.
Endex iyidir þimdilik sýkýntý yok.
Yer Ýmleri