Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Hoş bulduk Üstad...
Piyasalardan emekli olmadan aklımda kalan her şeyi tamamlıyorum...
Bir bu kalmıştı, çok şükür onu da tamamlamak üzereyim...
Elliott tek başına çok hata yaptırıyor ama diğer araçlarla birleşince gücü inanılmaz bir şekilde kat ve kat artıyor...
Bu program ile artık benim bir şey yapmama gerek kalmıyor. Aklımdaki senaryoları panelden uyguluyorum, grafiği otomatik kendisi çiziyor. Arka planda sayımı kontrol eden versiyonu da var. Hatalı sayarsam kabul etmiyor. İllâ kurallara uygun hale getirtiyor...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Wonderfull inşallah hep beraber faydalanırız.![]()
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Elinize sağlık,kolay gelsin.![]()
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Acıların çocuğu 3- 5 kağıt borsası siyah kanal alt bandına değdi çarşamba günü, yarına bakacağız alta inerse hayırlı işler.
Allah razı olsun hocam mesala hocam dedinizki endeks te kısa bi düzeltme olması gerek asıl çıkış ondan sonra başlar böyle yazmayıpta grafik atsaydınız ben hiç birşey anlamazdım şimdi düzeltmeyi bekleyip oralardan takip ettiğim hisselerden birini alacam yoksa direk hisse isteyip sizi sıkıntıya asla sokmak istemem mesala hocam dün pkart sattım acaba erkenmi sattım yoksa güzelmi yerden sattım hiç bilgim yok biraz karı gördümmü satıyorum işte bilgi donanımı olan hocalarım yol gösterse güzel yerlerde satma imkanımız olur mesala hocam siz önceleri birkaç hisseyi zaman zaman hareketlerini yazardınız takip ederdiniz hatta aldığınız hisselerin kaçtan girdiğiniz bile yazardınız hatta kağıt üzerinde oynanan oyunları yazardınız bende bu yorumlarınızda kendime bir pay çıkarıyordum hocam valla başınızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin inşallah tam anlamıyla sağlığınıza kavuşup eski yol gösterici yorumlarınıza devam edersiniz
Yer İmleri