Artan

50,40 10 11:44
202,50 9.99 11:44
46,94 9.98 11:44
28,94 9.95 11:44
22,80 9.93 11:44
Artan Hisseler

Azalan

3,31 -9.81 09:55
424,75 -7.61 11:44
5,33 -7.14 11:44
15,91 -5.91 11:44
67,90 -5.89 11:44
Azalan Hisseler

İşlem

8.560.251.612,00 11:44
5.233.427.155,50 11:44
4.656.601.846,45 11:44
4.592.822.125,80 11:44
3.407.964.948,54 11:44
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8047 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,288
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bu insan sıradan değil,özel konuma sahip,bazı toleransaları olabilir.(benim bakış açımdan)
    Bebeği konusunda kararı siz veremezsiniz...3 yaşına kadar da emzirebilir...(bence)
    İngiltere kraliçesi de olsa sonuçta annedir ..güdüleri ruh halleri psikolojileri doğası gereği çok farklı çok bambaşka ..özellikle emzirme çağında bebeği olan annelerin

çocuğunu emzirmek isteyişini yanında olması gerektiğini de çok iyi anlarım .. herkes bilir ki bu iş günde mütakip defalar yapılır .

MB nin uygun bir odası tahsis edilir bakıcıyla birlikte fırsat bulduğu anlarda annelik görevini icra eder ve bu bir çözümdür ..bu durumda böyle bir çözüme vicdan sahibi ,ana baba evlat sahibi hiç kimsenin karşı çıkacağını da zannetmiyorum ..hatta sempatik bile gelebilir

Buraya kadar eyvallah

Siz cümbürcemaat MB ye yerleşir ve görgüsüzce maaile patron profili çizerseniz bu olmaz ..bu eleştirilir ..Bu konumu gereği özel tölarans sınırlarınıın üstünde
    Babanın açıklamaları gayet açık ve net hiç de öyle mütavizi yeni anneye yardımcı dede profili gibi görünmüyor

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    İngiltere kraliçesi de olsa sonuçta annedir ..güdüleri ruh halleri psikolojileri doğası gereği çok farklı çok bambaşka ..özellikle emzirme çağında bebeği olan annelerin

çocuğunu emzirmek isteyişini yanında olması gerektiğini de çok iyi anlarım .. herkes bilir ki bu iş günde mütakip defalar yapılır .

MB nin uygun bir odası tahsis edilir bakıcıyla birlikte fırsat bulduğu anlarda annelik görevini icra eder ve bu bir çözümdür ..bu durumda böyle bir çözüme vicdan sahibi ,ana baba evlat sahibi hiç kimsenin karşı çıkacağını da zannetmiyorum ..hatta sempatik bile gelebilir

Buraya kadar eyvallah

Siz cümbür cemaat MB ye yerleşir ve görgüsüzce maaile patron profili çizerseniz bu olmaz ..bu eleştirilir ..Bu konumu gereği özel tölarans sınırlarınıın üstünde
    Babanın açıklamaları gayet açık ve net hiç de öyle mütavizi yeni anneye yardımcı dede profili gibi görünmüyor
    Olayların nasıl başladığını, ailenin neden MB binasında bulunduğunu bilmiyorum?
    Bu hanım efendinin ülkemizde siyasi bir partili olacağını zannetmiyorum.(varsa da bilmiyorum)
    Bir iş insanının yaptığı icraatla eleştirilmesi gayet normaldir ama özel hayatını deşifre etmek şık olmamış.
    Daha önce de kiralık ev konusu hakkında gündeme getirildi.!(birisi tuzak soru sormuş olabilir/mi?)

Babası kızımı işinden dolayı eleştirin diyor, CDS den örnek veriyor, bende olsam refleks olarak kızımı savunurdum.
    Sonuç:Bence birileri hanımefendiyi özel hayatı ile linç ediyor..bebek maması-bebek sütü ile insanları eleştirmek doğru değil.(bence)
    Yeni seçilen Fransa başbakanı Gey ama yaptığı icraatlar önemli...insanların özel hayatı deşifre edilmeden hatası varsa düzeltilmeli.

Ben 1 baba olarak kızıma bas istifanı bu konu burada kapansın derdim, fakat ülke sorumluluğu buna engel olurdu,bulunduğu mevki ülkenin kaderine etki edecek makam.!
    Son düzenleme : nohut; 20-01-2024 saat: 23:26.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •