Sadece duvar olsa kurtulmak kolay. Ekþisozlukte termodinamilk genleþmeler nedeni ile duvarlardan dolaplardan ses gelebilir dikkate almayýn demiþler.
Bazen bana hiç de komik gelmeyen düþünceler aklýma geliyor istemsiz gülüyorum.
Yalnýz olduðum için ne oldu ne diye gülüyorsun diyen olmuyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Geçen en dipten satýyordum ses gelince dedim bekleyelim hakikatten oradan döndü kar ile sattým.
Robotlar aptallýk yapmýyor, insanýn kararlarýný etkileyen güçler var. Psikoloji deniyor tam olarak ne olduðu belli deðil.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasýnda yeni geliþme
Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik 61 þüpheli hakkýnda iddianame hazýrlandý
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Kaçakçýlýk ve Örgütlü Suçlar Soruþturma Bürosu'nca, 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütü ile ilgili baþlatýlan soruþturma kapsamýnda 28'i tutuklu, 61 þüpheli hakkýnda iddianame hazýrlandý.
Baþsavcýlýktan yapýlan açýklamaya göre; 2016 ve 2023 yýllarý arasýnda faaliyet gösteren 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik Ýl Emniyet Müdürlüðü Organize Suçlarla Mücadele Þubesi ekiplerince yürütülen soruþturmada, Kaçakçýlýk ve Örgütlü Suçlar Soruþturma Bürosu'nca hazýrlanan iddianame tamamlandý.
Buna göre; 1 þüpheli hakkýnda 'silahlý suç örgütü kurmak ve yönetmek', 5 þüpheli hakkýnda 'silahlý suç örgütü yönetmek', 51 þüpheli hakkýnda 'silahlý suç örgütüne üye olmak' ve 3 þüpheli hakkýnda 'silahlý suç örgütü içerisindeki hiyerarþik yapýya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardým etmek' suçlarýndan; ayrýca silahlý suç örgütünün faaliyeti çerçevesinde iþlenen 'kasten öldürme', 'kasten yaralama', 'eziyet', 'þantaj', 'kiþiyi hürriyetinden yoksun kýlma', 'yaðma', 'suçluyu kayýrma', 'suç delillerini yok etme', 'gizleme veya deðiþtirme', 'suç üstlenme' suçlarýndan, 1 þüpheli hakkýnda ise 'kasten yaralama' suçundan olmak üzere toplam 28'si tutuklu, 61 þüpheli ile ilgili Ankara Aðýr Ceza Mahkemesi'nde kovuþturma yapýlmak üzere iddianame hazýrlandý.
26 þüpheli hakkýnda ise ek kovuþturma yapýlmasýna yer olmadýðýna dair karar verildi. Soruþturma kapsamýnda bir kýsým kamu görevlilerine isnat edilen 'rüþvet' ve 'görevi kötüye kullanma' iddialarý yönünden evrakýn, Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Memur Suçlarý Soruþturma Bürosu'na; silahlý suç örgütünün faaliyeti çerçevesinde iþlendiði iddia olunan suçtan kaynaklanan 'malvarlýðý deðerlerini aklama' iddialarý yönünden evrakýn, Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Suçtan Kaynaklanan Malvarlýðý Deðerlerinin Aklanmasý Bürosu'na gönderilmesine karar verildi.
Yer Ýmleri