Formasyonun güncel görünümü..
Bugun üst çizgiden yine satým geldi..
Buranin hacimli geçilmesi durumunda hissenin teknik olarak üzerindeki baskinin kalkabilecegini düþünüyorum..
Bu çizgi zamansalliktan dolayý gün geçtikçe hem destek hem direnc seviyesi asagi doðru kaymaktadýr..
SM-S911B cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrýmcý iliþkileri ile görüþtüm.
Bu yýlý 1.100- 1200 mr ciro ile kapatmýþ olduklarýný tahmin ediyor.
Bedelsiz olursa 2024 yýl sonuna olabilir diyor.
2024 yýlý içinde alýnan iþler 850 mio halihazýrda. Yýl sonuna 2.3 mr ciro tahmin ediyor bu gidiþle.
Ayrýca enflasyon muhasebesinin de þirlet kârýný 50-100 mio artý veya eksi etkileyebileceðini tahmin ettiklerini þirket içinde konuþtuklarýný belirtti. Bilanço da ay sonuna gelir muhtemelen dedi.
Bu olgular üzerinden net kârýmýzýn kâr marjýmýz dikkate alýndýðýnda 711 mio olduðu, enf muhas. olumsuz senaryoda 611 miona düþeceðini de ben tahmin ediyorum. Hadi bakalým hayýrlýsý…
Bu karlar biliþim sektöründeki þirketler içerisinde en yüksek olan ARDYZ olur 600 milyon bu ortamda çok iyi bir kar.. Umarýz gelir. Benim beklentim 500 milyon net kar.. Ama artýk 2024 yýlý beklentilerini ancak 2023 yýl sonu bilanço geldikten sonra tahmin edebiliriz..Bu arada bugünkü satýþlarýn nedenini bilen varmý??Özellikle biliþim hisselerinde..
Bilgi paylasiminiz icin tesekkurler.
2024 sonu icin 2.3-2.5milyar ciro gayet akla yatýyor.
%50 marjla 1.25 hadi daha iyi bir sene geçirse 1.5 milyar kar demek.Bu hesaplarý daha öncede yaptýk zaten üç aþaðý beþ yukarý ayný sonuclara geliyoruz.
SM-S911B cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þirketimiz, "T.C. Dýþiþleri Bakanlýðý Avrupa Birliði Baþkanlýðý
AB Eðitim Ve Gençlik Programlarý Merkezi Baþkanlýðý Türkiye Ulusal Ajansý Bilgi
Teknolojileri Danýþmanlýk Hizmet Alýmý" iþi kapsamýnda 5 personel
istihdamýyla " KURUM bünyesinde mevcutta yürütülen veya yeni sunulacak
e-devlet dönüþümü ve/veya alt yapýsý ile ilgili bilgi ve iletiþim teknolojileri
hizmetlerinin devamlýlýðýnýn saðlanmasý kapsamýnda, KURUM'un yürürlükteki
ilgili yönetmeliðine, mevzuatýna ve iþ süreçlerine uygun olarak sürdürülebilir
sistemin saðlanmasý için yazýlýmýn güncellenmesi, gerekli görülen
entegrasyonlarýn saðlanmasý, eðitim ve teknik destek verilmesi, uygulama
yaygýnlaþtýrma çalýþmalarýnýn yapýlmasý, bakým ve idame hizmetleri"
projesi için 15.03.2024 tarihinde açýlan ihaleye en uygun teklif firmamýz
tarafýndan verilmiþ olup TÜRKSAT Uydu Haberleþme Kablo TV ve Ýþletme A.Þ. ile 7.895.088 TL (KDV Hariç)
bedel ile ihale sözleþmesi imzalandýðý 01.04.2024 tarihi itibariyle tarafýmýza bildirilmiþtir
Ufak çerez bir iþ daha.. Ama bu iþlerin çoðu kar sadee 4 personel in maaþý var.. Oda aylýk 75 bin tl den 300 bin yapar ne kadar sürede biter bilmiyoruz.. Ama bu bakanlýk iþleri devam edecek gibi..
Bu senin bakiþ açýn. Iyi arastýrma yapmadan konuþmak gazel atmak bu aralar moda oldu. Yurtdýþý ayaðindan gelecek olan konsolide cirolarý neden goź ardi ediyorsunuz. 44 ulkede faaliyet gösteren sirketin yüzde 51 ini yeþillik olsun diye almadý. Ayrica 4 ulke biliþim sirketlerinin konsorsiyumunda hakim þirket olarak ardanin yer almasi da sanirim artistlik olsun diyedir. Dedim ya vizyon ve geleceðý okuma sanatýdýr temel analiz.
Yer Ýmleri