Arkadaþlar merhaba. Buranýn aktif olduðunu bilmiyordum. Ben de 1 ay kadar önce sürekli ve istikrarlý büyüme, cazip çarpanlar, yüksek kar marjý ve bilanço beklentileri nedeniyle portföyün tamamý ile ardyz aldým. 40'a kadar düþebilir önemli deðil diye düþündüm ama 37'ye kadar geldi. Yukarýda yazýlanlarý okudum. 1100- 1200 m. ciro açýklayacaðýný belirtmiþ þirket. Favök marjýnýn %81 olduðunu hesaba katarsak açýklanan karýn sizin beklentileriniz olan 500-600 m'den daha fazla olmasý gerekmez mi? Enflasyon muhasebesinin fazla etki etmeyeceðini yazmýþsýnýz genel olarak. Bu ciro ile enflasyon muhasebesi fazla etkilemeyecekse ve kar marjýnýn ciddi bir düþüþ yaþamayacaðýný hesap edersek daha fazla kar açýklanmaz mý?
Ben geçmiþteki bedelli olayý nedeniyle bu hisseye hep medafeliydim ancak þirket her bilançoda daha fazla büyüdü. Yeni satýn almalar yaptý daha büyük bir beklenti oluþturdu. Ön yargýlarýma raðmen bu geliþmelere kayýtsýz kalamadým . Bir iki iyi bilanço daha gelirse benim gibi mesafeli olan pek çok yatýrýmcý buraya akacak ve ardyz de çarpan bakýmýndan sektör ortalamalarýna belki daha da yukarýsýna gelecektir. Þirket bu büyümeyi ve karlýlýðý sürdürdüðü sürece hiç bir sorun yok 3-5 ay bekletir 1 ayda fazlasý ile ödüllendirir.
Aramýza tekrar hoþgeldiniz Sn Kazankazan..Umarýz buraya tekrar katýlmanýz hisseye uðurlu gelir..
Hadi bugün 40 üstüne at artýk çok yordun milleti
Yer Ýmleri