Ooo Grandmaster gelmiþ hoþ gelmiþ [emoji4]
46 yý geçsin sonra ver elini 110 ; ) yoksa 80 mi, kaç hocam hedef?
Bir de bakýyorum grafikler hep tl, enflasyon muhasebeli yeni grafikler istiyoruz [emoji41]
Ooo Grandmaster gelmiþ hoþ gelmiþ [emoji4]
46 yý geçsin sonra ver elini 110 ; ) yoksa 80 mi, kaç hocam hedef?
Bir de bakýyorum grafikler hep tl, enflasyon muhasebeli yeni grafikler istiyoruz [emoji41]
Ardyz nin ucuz fiyatlanmasina patron etkisi diyebiliriz. Benim hesaplamalarimda ve beklentilerimde her zaman bu konu dahildir ve bu sebeple hiç bir zaman diger yazilimlarin rasyolarina ulaþmasini beklemedim. Bu etki zaman icinde kalkarsa iste o zaman yuksek rasyolarla degerleme baslayabilir.
Temel analiz sadece bilanco ve beklenti anilizi degil, fiyati etkileyen tum unsurlarin bir bütün olarak degerlendirilmesi sonucu ortaya çýkan durumdur.
Benim bakýþ açým bu þekilde.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kapanýþ yorum pls? Teknik analizci ortaklar..
Gýcýk bir yerde kapattý, iþlem hacminin de bu çýkýþý desteklemesi gerekiyor. Bana çýkýþ inandýrýcý gelmedi. Umarým devamý gelir diyelim.
Bilançoyu gönderseler belki de rahatlayacak hisse.
adamý resmen deli ediyor bu hisse. ben de bundan sonra aþaðýdan alýp yukardan vereceðim. her gün en az 150 bin lot ile oynayacaðým. bugün oynasaydým en az 250 bin kazanýrdým. bundan sonra ben de onlar gibi yapacaðým. hissede yapýþýp kalmak bana haram artýk
45 tl yi gördük..geldik 43.70 kapattýk.. Eþleþmede neden hep kapanýþ altýnda eþleþir anlamadým..Bari 44 üzeri kapat yahu Tüm biliþimler uçtu.. düþtükleri yere yaklaþtýlar neredeyse.. Biz hala patinaja devam.. Burada güçlü 500 bin lot ve üzeri alm yapan bir kurum yok.. Belli baþlý kurumlar bugün 150-200 bin lot alýyor ertesi gün satýyor..Bugünün iyi tarafý Bank of da satacak mal kalmamasý. Eðer sattýðý 1.3 milyon lotu geri alýrsa iþ deðiþir tabii o zaman 45 üzerine rahat atar hisse..Bu hareketli zamanda bir kap gelse ne güzel olurdu
Yer Ýmleri