Miatk in % -3.80 olduðu yerde biz %3 yukaridayýz. Olmasý gereken oluyor, umudum artýyor.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Mia tek tam dolandýrýcý.. Adamlar 68 tl den yabancýya sattýk dedikleri hisse 15 gündür yat fin dan tahtaya geliyor..SPK da bu vurguna ses çýkarmýyor..
Bilançoda eðer gelirse 500 milyon kar aslýnda birçok sanayi kuruluþlarýnýn getiremediði bir rakamdýr..Bakýn gelen bilançolara çoðu zarar veya çok az kar.
Aylýkta doji kapanisi,1.30$ uzeri ve dün en yüksek seviye olarak test edilen önemli direnc olarak düþündüðüm 43.5x seviyesi üzerinde kapanis.Daha ne olsun.Masallah..
Aylýk TL güncel grafiði..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Evet hocam. Ben de takip ediyordum miatk'teki geliþmeleri. Þirkette her þey yolunda 3 ortak uyumlu çalýþýyoruz dediler Habertürk YouTube programýnda. Aradan bir ay geçti ortaklardan biri ayrýldý diðerleri onun hissesini alýp yabancý yatýrýmcýya sattýk dediler. Aradan fazla geçmedi kendileri de ekstra pay sattýlar güya yabancý kurumsal yatýrýmcýya. Ardýndan kap bombardýmaný yaptýlar þu alanda bu alanda faaliyete baþlýyoruz diye. Fakat somut hiç bir þey yoktu ortada. Bir süredir de küçük yatýrýmcýya iteliyorlar hisseleri. Ardyz patronunun adý çýkmýþ kötü patron diye.
hastane yazýlýmlarýný Amerikalýlara iyi fiyata satmýþlardý. 2024/1 geçen yýlýn karýný geçecek diyordu patronlarý. Bence de kaplarý biraz gereksiz ama iyi iþler de yapýyorlar,
Öte yandan, yüksek fk bizim iþimize gelir. Umarým fiyatý 2 ye katlar da biz de nasipleniriz [emoji41]
Yer Ýmleri