Tüm teknolojilere satýþ geldi anladýkda onlarýn çoðu 40-50-60 hatta patek gibi 1121 F/K olan teknoloji hissesi var.. Bizim F/K daha þu an 13 lerde.. Bizim bu kadar düþmemiz haksýzlýk.. Bu skalaya göre bizim 110-120 lerde iþlem görmemiz gerekiyor..
Tüm teknolojilere satýþ geldi anladýkda onlarýn çoðu 40-50-60 hatta patek gibi 1121 F/K olan teknoloji hissesi var.. Bizim F/K daha þu an 13 lerde.. Bizim bu kadar düþmemiz haksýzlýk.. Bu skalaya göre bizim 110-120 lerde iþlem görmemiz gerekiyor..
Dün 55 tl olan hisse bugün 47.5 de devre kesiyor. Pes!
Amaçlarý zaten devre kestirip kredi yasaðý getirmek.. Umarýz akþam kredi yasaðý gelmez..Patron da bir el atsýn artýk hissesine robotlarýn elinde oyuncak olduk..
Ceza vermek istemiyorum ama yazdýklarýnýz hiç hoþ deðil .. Aranýzdaký sorunu özelden çözün
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne guzel ya. Herkes birilerini vatan haini o kadar kolay ilan ediyor ki. Zaten ne geldiyse basimiza dolar ve faiz lobilerinin yuzunden geldi. Hic ekonomiyi yonetenlerin bir kabahati yok.
Bu arada altin fiyati da usd ye endekslidir. Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : Gg1101; 12-03-2024 saat: 18:05.
Arkadaþlar hepimizin morali bozuk biliyorum ama..biz yine teknik Temel bilgi paylaþalým..Nerden dönerÝZ bir tahmini olan varmý ? 46.60 da çift dipmi yaptýk acaba?? Yoksa yuvarlanmaya devammý?? NOTUMUZ ARTMADAN SANKÝ DAHA ÝYÝ ÝDÝK..
BIST genelinde bence muhtemelen þöyle olacak. Düþüþ bir süre daha devam edecek. Sonrasýnda yükseliþ baþlayacak. Ama bu yükseliþ muhtemelen daha kýsa soluklu sürecek. Ardyz'nin de bu yükseliþte en iyi ihtimal önceki ath sini test etmesini bekliyorum
þu lanet bilançoyu bir gönderseler de önümüze baksak, son ana kadar beklemenin manasý nedir anlamadým ki. ardyz kadar hissenin seyrine kayýtsýz kalan bir þirket görmedim. ne kap zamanlamasý ne baþka birþey...
Yer Ýmleri