Patek de azami 8 er lot vermiþler,talep oldukça yüksekmiþ,performansý Ardyz yi de olumlu etkileyecektir.
Patek de azami 8 er lot vermiþler,talep oldukça yüksekmiþ,performansý Ardyz yi de olumlu etkileyecektir.
Patek in her tavanýnda bizde ufak tefek nemalanýrýz gibi..
Þirket ortaklarýmýzdan Mehmet Cengiz Baðmancý'ya ait 14.818.000 adet pay senetlerinin 22.01.2024 (bugün) tarihinde pay baþýna ortalama 30,73 TL fiyatla ve özel emir blok satýþ yöntemiyle kurumsal yabancý yatýrýmcýlara satýþ iþlemi gerçekleþtirildiði belirtilmiþtir.
Yukarýdaki satýþ MÝA teknolojide 2 hafta önce gerçekleþti.. Alan yabancý dolar bazýnda neredeyse %80 karda.. Bu nasýl bir ticarettir..
ve hala satmadýlar.. Acaba 6 ay satmama garantisimi verdiler yoksa yabancý diye patron yurt dýþýnda kendi fonlarýnamý aldý? ARDYZ dede acaip bir yabancý ilgisi vardý eskiden GOLDMAN ardyz nin neredeyse %30 nu almýþtý.. Ancak yapýlan hata herþeyi berbat etti..
Ünlü alman sanayici Robert BOSCH un bir sözü vardýr ''ÝNSANLARIN GÜVENÝNÝ KAYBETMEKTENSE, PARA KAYBETMEYÝ TERCÝH EDERÝM..
Sn Arda Ödemiþ in bu sözü çerçevelettirip ofisine asmasý ve hergün okumasý gerekir diye düþünüyorum..
Ancak tüm bunlar geçmiþte kaldý.. Hayataýmýzda keþkelerle bir yere varamýyoruz.. Önümüzde güzel günler var ARDYZ için ona odaklanmak gerekir kanýmca..
Hikaye bu ya,,,Mustafa Koç a "bulunduðu bölgenin sorumlusu"gelmiþ.
-Haydi gidiyoruz.
-Daha yaþým 55
-Gitmenin yaþý yok.
-Servetim,malým mülküm var.
-O servet senin deðil ki,sana verilmiþ bir emanet.
-Çocuklarým, eþim var,nasýl býrakýrým?
-Herkes kendinden sorumludur.
21 Ocak 2016 tarihinde sabah sporu yaptýðý sýrada kalp krizi geçirdi. Kaldýrýldýðý Beykoz Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapýldý. Daha sonra kaldýrýldýðý Amerikan Hastanesi'nde 55 yaþýnda öldü.
Allah rahmet eylesin.
Arkadaþlar ölümlü dünyada birbirimizi kýrmanýn anlamý var mý? Birbirimize saygýlý,nazik olsak daha iyi deðil mi?
Herkese hayýrlý cumalar dilerim.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
47.60 dak gap i kapattýk galibaBir anda aþaðý doðru tarayýnca dedim eyvah taban mý oluyoruz þimdi devre kesecek derken adamlar iþi biliyorlar güvenli þekilde yola devam için gap iþinide bu arda hallettiler.. Bazý arkadaþlar gap e fena takýntýlýlar iyi oldu..
En düþük 47.66 yý görmüþ kapandý sayýlýr.![]()
47,54 de boþluk, 47,66 dedi döndü ondan dolayý sayýlýr dedim. Alacak diye bir þey yok ama alsada sorun yok.![]()
Patek haftaya baþlayacak,,deðerleri oldukça yüksek,,,ard yi yukarý çekecek mi bakalým.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri