Hatta þunu da ekleyeyim. Burada da paylaþmýþtým. geçen haftaki tavandan yapmýþtým. Verdiðim emir Kapanýþa yakýn gerçekleþmiþti. Sonrasýnda da yükseldi bayaðý. Not düþeyim, kimseye siz de böyle yapýn demiyorum. Ortalamam düþük olduðu için rahat davranýyorum. Yeni girecekler için makul olmayabilir.
Kesin karþýlýklýdýr diyemem ama bana öyle geliyor. Her fiyattan deli gibi mal alanlar 1 ay önce 20 lerden neden almadýlar. Sanki al gülüm ver gülümle ralli yaptýrýlýyor hisseye
Kapanýþý beðenmedim bu akþam. Yarýn bir düzelmemi gelir diyeceðim ama sanki seans içi düzeltmelerle ralli devam edecek gibi görünüyor
Ardyz hala Logo ile en en makul hisse. Ardyz 20 fk bile deðil henüz. Korkacaklar varsa 50-60-70 fk lý yazýlým þirketlerinden korksun derim nacizane.![]()
Bofa nýn algoritma trade için kullandýðý 1.5 milyon lotu var.. Bugün sattý yarýn belki açýlýþta 100 bin lot verebilir. Ancak bugün alan kurumlar Bofa nýn robotunu nasýl tetikleyeceðini biliyorlar.. Yarýnki tavanýmýz 61.2.. Bofa ya bugün sattýðýný aldýrýrlarsa 60 lý fiatlarý görebiliriz ancak kapanýþ ne olur bilemem..Sadece diðer teknoloji þirketleri deðil diðer halka açýlan yeni þirketle ges ler filan 30-40-50-60 FK lar havalarda uçuþuyor..Papil 33...Hatsan 82 fk sadece 2 örnek..Ýnannýlmaz fk lar var.. Biz bunlarýn yanýnda çok masumuz)
Fk lar bugünlük,oysa gelecek satýn alýnýyor.
Endeks neden doludizgin gidiyor,babalar neden malda?
Ýyimser hava devam ediyor,not görünümündeki deðiþiklikler,Kýzýldeniz riskinden dolayý Türkiye nin öneminin artmasý,doðalgaz,petrol bulunmasý ,Abd ile gerginliðin sona ermesi vs vs.endeksin yükseliþini destekliyor.
Yazýlým sektörünün borsaya açýlan yeni þirketi patek tavan. Bakalým kaç tavan çekecek bu þiþik rasyolarýyla
Yer Ýmleri