Miatek tavanda 16.6 milyon lot alýþla kapattý artýk abartýyorlar gibi..
Miatek Amerika haberi ile hayal kurdurdu. Sadece bizde deðil diðer borsalarda da böyle "Amerikan rüyasý" hikayeler oldukça tutulur. Ki bence de önemli bir haberdi. Ýþte tüm mesele bu "hayal kurdurmak.
Ardyz'de geçen yýl yalnýzca bilmem kaç kiþinin istihdamýný da kapsayan iþ anlaþmasýndan sonra tavan gelmemiþti. Tabi iþin maddi büyüklüðü aciklanmadigi için de olabilir. Ama þirket fiyatýn hareket etmesi için kýþkýrtýcý kap atmamasina raðmen yoluna devam ediyor. Bir de bizim patrona güvensiz derler![]()
Alman teknoloji devi Adesso, Türk þirketi Arteno Bilgi Teknolojileri’nin tamamýný satýn almaya hazýrlanýyor.
geçen hafta Mia 54 iken ARDYZ 55 idi..yarýn muhtemelen Mia 70 i geçecek bizde Bofa aldýðý 900 bin lotu satmaz isr 60 lý fiatlarda trade etmeye baþlarýz siye düþünüyorum..
MÝA Teknoloji, yapay zekâ teknolojileri
kapsamýnda; AR-GE projelerine baþlanmasý ve çeþitli alanlarda yaptýðý inovasyon
çalýþmalarýna iliþkin yatýrým yapýlmasý, yeni þirket kurulmasý, þirket
ortaklýklarý yapýlmasý ve üniversiteler ile ortak çalýþmalar yapýlarak
nitelikli insan kaynaðý geliþimine katkýda bulunulmasý konularýnda çalýþmalarý
yürütmesi için MÝA Teknoloji Yönetim Kurulu Baþkaný'nýn yetkilendirilmesine
iliþkin yönetim kurulu kararý almýþtýr.
Þimdi MiA dan gelen KAP .. Tamamen bir algý.. Hiçbir somut bilgi yok.. Bu gibi kaplar herzaman gönderilebilir..ama bence hiçbir maddi deðeri yok..
Bir algý kaç tavan yaptýrýyor,adamlar iþi biliyorlar......Borsa geleceði satýn alýyorsa,cek,cak lý kaplar her zaman iþe yararlar.
Yer Ýmleri