Bir Allah'ýn kulu da çýkýp 06.02.2024 günü 47,52 de gap kaldý yazmadý. Hangi desteklermiþ o kýrdýðý destekler.... Teknik analiz konularýnda topic çok zayýf. Ha sen neden yazmadýn derseniz. Yazdýkta ne oldu bir teþekkür bile edilmiyor....
Bir Allah'ýn kulu da çýkýp 06.02.2024 günü 47,52 de gap kaldý yazmadý. Hangi desteklermiþ o kýrdýðý destekler.... Teknik analiz konularýnda topic çok zayýf. Ha sen neden yazmadýn derseniz. Yazdýkta ne oldu bir teþekkür bile edilmiyor....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
43.30 son destek. orayý da kýrarsa dediðim gibi dipsiz kuyu. Bu karaktersiz tahta yapýcý þunu demek istiyor. tüm mallarýnýzý elinzden almadan götürmem hisseyi. ben mesajlarý alma konusunda çok yetenekliyim. 55 deki desteðini kýrdýðý zaman huralara geleceðinden emindim ama inat konusunda heykeli dikilecek bir tip olduðundan ben de o kuþ beyinli speðe þunu diyorum ki ben bu hissede 5 yýl bekleyeceðim. sen bekleyebilecek misin.beylikdüzündeki dairemi satlýða çýkarmýþtým. fiyatta 1 milyon indirim yaptým. muhtemel alýcý ile aramýzda 120 bin kaldý. sanýrým anlaþacaðýz satýp buralardan hisse alacaðým. boþuna dememiþler borsa akýlsýzlarýn akýllýlara para kazandýrdýðý bir arenadýr
Hesaplayamadiðýmýz olay, biliþim sektörü topyekun bir hareket çekti ve þimdi düzeltmesini yapýyor.
O sebeple sektör durulmadan Ardyz de dönüþ þimdilik zor görünüyor.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aynýsý olacaktýr diyemem ama kfein, smart, atatp gibi kaðýtlar ilk çýkýþlarýndan sonra endeksin düþüþe geçtiði zamanlar yani kasým sonu ve aralýkta %30 civarlarýnda bir düzeltmeye girmiþler ve sonra yollarýna devam etmiþler. Ayrýca kendi hikayeleri olabilir. Ben hissenin benzer bir süreçte olduðunu ve yoluna devam edeceðini düþünüyor ve umut ediyorum.ytd.
Hiç tahmin edemeyeceðimiz bir noktaya geldik.. Bu düzeltme deðilki..Böyle düzeltme mi olur..Bugün endeks kapanýþý yine %1 üzeri olabilir.. DEstek 8500 galiba..
Herkesin kendi vadesi ve beklentisine göre bu iþler deðiþir. Ekimin baþýnda 17 olan kaðýt þubatýn sonunda 65 i görmüþ yarýsýný düzeltse 40-41 eder bu.
Þimdilik tam da 50 günlükten tepki verdi yani tabandan ama gerisini görelim bakalým.
Yer Ýmleri