Cuma kapanýþ 52.30
C.tesi Türkiyenin Kredi notu arttý
P tesi 55.10 açtýk.
Þu an 50.50 tl de %3.8 eksideyiz..
Birisi bana bunu anlatabilirmi ?? Öyle aman aman mal satmada yok..
55 lerde pili bitti,,þimdi çift dip 44 teyid de gözü,,tutunamassa daha sert düþer.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
ortaklýk yapýsý nasýl olmalýki ideali?? Burada takas önemli.. Hisselerin büyük çoðunluðu kurumsal yatýrýmcýlarda.. Emeklilik ve yatýrým fonlarýnda.. Buda kuUrmsal yatýrýmcýlarýn þirkete olan güvenini gösteriyor..Geçmiþte bir bedelli hikayesi vardý adamýn adýný çýkardýlar.. O bedelli olsaydý þirkete girecek nakitle ARDYZ þimdi bambaþka bir yerde olurdu..
53.30 desteðini kýrdý. 50.00 deki kritikdesteðinde kapadý. Yarýn baktým 49.80 den asaðý sarkýyor 238 bin lot kaðýdýmýn hepsini vermezsem ********im.ben bu hissenin 49 altýna sarktýðý an 45 lere hatta 43.30 daki gap desteði ve dolar bazlý desteðine kadar gelecektir. bu belli etti. bugün belki 7 ton küfrettim. ne oruç kaldý ne biþey. satar beklerim 43.30 a inmesini beklerim. taaa ki mayýs ayýnýn ilk haftasýna kadar beklerim. sonuçta fon getiriside bu aralar harika. eþek gibi hissenin hamallýðýný yapmanýn bir anlamý kalmadý.
kararým beni baðlar.kimse olumlu ya da olumsuz etkilenmesin
Yazýlým sektörü genelinde halka açýklýk yuksektir. Bu sektörün yapýsý böyle inceleyin bakin. Hatta yurt dýþý google amazon vs. gibi bir çok teknoloji sirketinin halka açýklik orani %80-90 larda diye biliyorum.
Muhtemelen yeni halka arz olan patek te satmama taahhudü sonrasinda aciklik oranýný artýracaktýr .
Çevremde bir çok kiþi bu açýklýk orani Arda korkusu yuzunden bu hisseyi almadi ama þimdi cok pismanlar. Ama bu demek degildir ki her halka açýklýk orani yüksek hisse alinir. Bazýlarý gerçekten kötü niyetli onu anlamak icinde okuyup arastirmaktan baþka çare yok.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ortaklýk yapýsý sýkýntýlý tabi, halka açýklýk oraný çok yüksek, bence. Öte yandan her yýl çalýþan sayýsýný ve karýný çok düzenli artýrýyor. Diðer teknoloji hisselerine göre hala ucuz.
Kýsaca patron riski var doðru ancak temeli de kuvvetli. Patron delilik yapmazsa 2024?yýlý beklentisine göre hisse fiyatýnda 3 haneler uzak deðil. Çoðu kiþiyi burada tutan da zaten bu beklentiler.
Yer Ýmleri