Hisse kararsýz Kazýmlarda,,yön tayinini yapamadý.en azýndan 45-46 bölgesini gidip gelmelerle kuvvetlendirmesi iyidir.
Hisse kararsýz Kazýmlarda,,yön tayinini yapamadý.en azýndan 45-46 bölgesini gidip gelmelerle kuvvetlendirmesi iyidir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Tüm teknojiler toparladý MÝA bile verdiðini geri aldý biz hala þaþkýn ördek gibi yönümüzü tayin edemiyoruz..
Bu da videosu. Enflasyon muhasebesi iþleri biraz karýþtýrdý diyor.
https://twitter.com/hasanunsalx/stat...339185339?s=19
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Videoyu izledim, adam bizlik bir þey yok muhasebeciler ortalýðý karýþtýrdýya getirmiþ [emoji41] gaza gelip söylemediyse 2.5 -3 kat hatta daha fazla büyüme beklentisini dile getirdi, hisse fiyatýný bu beklentiyle deðerlendirmek lazým.
Bravo gerçekten, 2006 yýlýnda kurulmuþ mütevazý bir oluþumun bu denli büyümesi [emoji122] Emeði geçenleri takdir ediyorum.
az önce yatýrýmcý iliþkilerini aradým. semih bey bilançonun 20 mayýstan önce gönderileceðini söyledi. 20 maayýs zaten son tarih. ulan kocaman þirketler açýkladý sizin 2 sayfalýk bilanço için 3 ay beklemenizin mantýðý nedir anlamadým. enflasyon muhasebesi bilançoda önemli bir deðiþiklik yapacaðýný sanmadýklarýný beyan etti
Þirketi savunmak için yazmýyorum. Büyük þirketlerin yeterli kadrolarý var. Bu em iþi özellikle ilk kez yapanlar için kolay deðil. Ekip kursan çalýþacak kalifiye eleman sayýsýda çok az. Gecikmeler bundan.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri