Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Þirketi savunmak için yazmýyorum. Büyük þirketlerin yeterli kadrolarý var. Bu em iþi özellikle ilk kez yapanlar için kolay deðil. Ekip kursan çalýþacak kalifiye eleman sayýsýda çok az. Gecikmeler bundan.
Arkadaþlar bu yazým konusunda hariçten gazel okuyorsunuz þu an. Ve bu kadar basit bir þeyin bile farkýnda olmamanýz bana bazý soru iþaretleri koydurttu yazýlarýnýza.Ben ne dedimse o bu em iþinde.Bunu böyle dikkate almanýz kendi faydanýza.
not: Denetleme þirketi kerizdi bedavaya e.m yapýverecek. He bastýrýrsýn parayý E.m iþini de yapar. Ama yine son derece büyük kalifiye eleman sýkýntýsý var. Bunu yapabilecek kapasitesi olanlarda ciddi derece de yüksek maaþlar talep ediyor. Bilgilerinize.
Sayýn 2020 sen þimdi mesela baþýndan 2005 ti en son sanýrým Em iþi geçmiþ mesela KCHOL þirketi ile ömrü hayatýnda hiç e.m bilançosu atmamýþ ARDYZ þirketi ekiplerini bir görüyorsun ha öyle mi? Ýlginç.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri