43.36 desteðini de kýrdýysa durum felaket. 39.60 a yolcuyuz. allah belaný versin senin. acaba bilanço mu kötü gelecek. hisse %50 artacak ki eski zirvesine gelsin. seni tanýdýðým güne lanet olsun
43.36 desteðini de kýrdýysa durum felaket. 39.60 a yolcuyuz. allah belaný versin senin. acaba bilanço mu kötü gelecek. hisse %50 artacak ki eski zirvesine gelsin. seni tanýdýðým güne lanet olsun
ardyz nin þanssýzlýðý diðer biliþim firmalarýnýn hise fiatlarýnýn çok þiþmiþ olmasý.. Onlar korku filmi gibi.. Onlar aþaðý geldikçe bizede veriyorlar..Fark yaratacak yegane þey bilanço..oda geldikten sonra ayrýþýrýz diye umuyorum..
Alýþlar bankalarla baþladý..tüm piyasaya yayýldý..çimentolar..enerjiler..hepsi gidiyor..biliþimde kayýplara devam..
43 ün üzerinde tutunabilirsek.. daha düþüþ durabilir..
Reedr, miatk, kfein devre kesti. Malesef teknoloji endeksi bir bütün olarak hareket ediyor.
Bizim bir þekilde bunlardan ayrismamuz lazim. O da güzel bir bilanço ile olur.
Bilancoya biz hep net kar uzerinden bakiyoruz ve enflasyon muhasebesinin olumsuz etkilerinden bahsediyoruz ama bence favök uzerinden bakmamiz daha doðru olur.
Ben enflasyon muhasebesinin Ardyz nin favök üne cok etki etmeyeceðini düþünüyorum.
Tahminim
Ciro: 1.31 mlr
Favok: 900 mln (%70 marj)
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Analiz toplantýsýnda net karýn geçen senenin 2 katý olacaðýný söylemiþlerdi..Yanii 600 cývarý olabilirdi ama bu enflasyon muhasebesi belki 500 gelmesine neden olabilir.. Ama 500 milyar net kar bence oldukça iyi..Sayýn balýkadam haklýsýnýz favök esas gösterge..Biz þirketimizden eminiz.. sýkýntý fiatlarý þiþmiþ olan diðer biliþim þirketleri..
Yer Ýmleri