Originally Posted by balina Aramýza tekrar hoþgeldiniz Sn Kazankazan..Umarýz buraya tekrar katýlmanýz hisseye uðurlu gelir.. Eyvallah teþekkürler. Ýnþaallah hep beraber yine kazanýrýz.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Originally Posted by balina Bu takas a göre hisseden çýkýþ yok aksine pörtföylerde mal fazlalaþmýþ..Mart ayýnda Ýþ Bankasýnýn satýþý var.. Acaba Ýþ bankasý patron la iliþkisi olabilirmi?? Patronla ilgisi yok. Bireysel normal yatýrýmcý onlar, arkadaþýmýn çevresinden.
Originally Posted by kazankazan Patronla ilgisi yok. Bireysel normal yatýrýmcý onlar, arkadaþýmýn çevresinden. bu operasyonun içinde kazankazan olabilir. çýktýðýnda düþmesi, giriþ yaptýðý andan itibaren yükselmesi....
Originally Posted by bigpoint bu operasyonun içinde kazankazan olabilir. çýktýðýnda düþmesi, giriþ yaptýðý andan itibaren yükselmesi.... En tepeden çýkmamýþtým. Bayaða direndim satmamak için.
Originally Posted by kazankazan Patronla ilgisi yok. Bireysel normal yatýrýmcý onlar, arkadaþýmýn çevresinden. Arkadasýnizin cevresinde milyon lotlar mý var. Resmen tahtaya sizinkiler yön vermiþ desene. SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by balýkadam Arkadasýnizin cevresinde milyon lotlar mý var. Resmen tahtaya sizinkiler yön vermiþ desene. SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Tek kiþi deðillerdi. Hepsi 3-4 milyon lot vardýr herhalde. Ben tanýmýyorum onlarý. Satýþlarý bitmiþ.
Son düzenleme : kazankazan; 05-04-2024 saat: 12:42.
4-5 milyon lotla bu tahta 65 tl oluyorsa..demekki iþ o kadar zor deðil spek için
Originally Posted by kazankazan Tek kiþi deðillerdi. Hepsi 3-4 milyon lot vardýr herhalde. Ben tanýmýyorum onlarý. Satýþlarý bitmiþ. Hangi hisseye geçmiþler hocam [emoji4]
Forum Rules
Yer Ýmleri