Yazýlýmlarýn Çoðu tavan..
Yazýlýmlarýn Çoðu tavan..
Þuana kadar en yüksek 43.42 görülmüþ..Zurnanýn zýrt dediði yerdeyiz.
Önemli direnc seviyemiz 43.4/5x civari idi. Bu bölgenin üzeri kapanis yapabilirsek turbo modunun acilabilecegini düþünüyorum.
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
þuan 45.20 sýkýntýlý bir yerdir orayý biraz geçip az bir geri çekilme olur sonrasý bayrak hedefi
altýn ons sayfasýnda geçmiþte attýðým grafikleri alýntýladým yaklaþýk olarak gerçekleþtiler, tabii burasý yeri deðil ama grafiðe inanýlmasý gerektiðni göstermek istedim https://www.hisse.net/topluluk/showt...=484&page=1011
inþallah bu öngörümüzde tutacak, neyse, sayfayý kirlettiðim için özür dilerim bol kazançlar https://www.hisse.net/topluluk/showt...48#post6773648
Teknoloji hisselerinde hareket olunca 100 günlük ortalamadan bir tepki verdi,,bakalým kalýcý olabilecek mi?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Kendimi temel analizci olarak tanimlasamda teknik analize ve teknik analizci arkadaþlara saygim sonsuz.
Ama temel analizi hiçe sayan bu tarz bir düþüncenin size zarar verebilecegini cok rahatlýkla soyleyebilirim syn bigmaster. En basitinden alark ve ekgyo da yasanan tabanlarý hangi teknik analiz onceden öngörebilmiþtir. Ya da 2022 de ardyz de ki bir gece ansizin gelen bedelli haberi ve sonrasinda 3-4 tabaný kim bilebilirdi. Veya bilancosu iyi beklenen bir hissenin beklentileri karsilamayan bir bilanço acikladiginda ertesi gün % -7-8 acmasini.
Velhasil bence iki analiz yontemide onemli birini yok saymak bizlere faydadan çok zarar verir diye düþünüyorum.
Saygýlar...
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
HOCAM, ben teknik analix yüzde yüz baþarýlýdýr demiyorum teknik analizin baþarý þansý ortalama yüzde 80 civarýndadýr kaldýki biz ancak yüzde 50 seviyesini yakalarsak ne mutlu bize-- peki temel analizde ardyz nin eþ deðer hisselere göre 3 te bir oranlarda fiyatlanmasýna ne diyeceðiz ayrýca bilançolar bize gelinceye kadar zaten fiyatlanmýyormu , SAYGILAR BOL KAZANÇLAR
Yer Ýmleri