Bilançoyu da çok uzattýlar,,gelse de herkes iþine baksa.
Bilançoyu da çok uzattýlar,,gelse de herkes iþine baksa.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Bence bilanço az çok belli..Bu fiatlarýn bilanço ile ilgisi yok.. Alýcý da yok biraz sýkýlýp veren var.. Burada eskiden gördüðümüz 500-600 bin lotluk alýþlar yok.. Diðer kaðýtlarda ayný..þimdi moda enerjilerde ..oradanda sýkýlýp tekrar gelirler buralara
bilanço ile birlikte geleceðe yönelik farklý bir fiyatlamaya geçileceðini düþünüyorum. 2024 de 2023 cirosunun en az iki katý geleceði ifade edildiði için hedef fiyat net bir þekilde yapýlabilecek. Ben artýk olmasý gereken f/k yi deðil þirketin geçmiþ f/k larini baz alacam. 2024 fiyatý için minimum 9-10, normal 12-13, maks 16-17 f/k ya göre hedef fiyat belirleyecem. 12-13 f/k ya göre yüzde 70-80 getiri potansiyeli olursa pozisyonumu korur ver düþüþlerde alým yaparým. Sizlerin stratejisi nasýl olacak?
Yani seneye 1 milyar üstü kar geleceðini, önümüzdeki 2025 te de karýný en az yüzde 50 artýracaðýný hissetmek benim pozisyonumu korumam için yeterli. Benim hiç bir zaman uçuk kaçýk beklentim olmadý.
Bence beklenti bitti,önümüzdeki yýllarý fiyatladý,uzun bir süre geniþ bantta 35-65 aralýðýnda hareket edebileceðini düþünüyorum.
Hissenin hareketleri bana bu izlenimi verdi.
Normal bir senaryoda yýl sonu 75 TL civarý bekliyorum. Ýyi bir senaryoda 90-95 civarý, kötü bir senaryoda ise 60 civarý
Bence bilanço ile bir sorun yok.. Bilançosu kötü gelen þirketler eðer spek varsa gidiyor..Hissemiz maalesef sahipsiz.. Ne patron nede fonlar hisseye sahip çýkmýyor..Þirketler olumlu geleceðe dönük arada bir proje plan açýklýyor.. Bunlar hisseyi diri tutar..Ancak patron ilgilenmiyor gibi..iþlem hacmi son derece düþük..Bu günlerde geçer elbet..
Yer Ýmleri