Ard nin -240 m hesaplamiþtým enflasyon muhasebesini, -244 m. gelmiþ.
Vergi geliri yazmamýþ. 650-700 enflasyon hariç gelir diyordum. 675-244= 431 gelmiþ kar.
Ard nin -240 m hesaplamiþtým enflasyon muhasebesini, -244 m. gelmiþ.
Vergi geliri yazmamýþ. 650-700 enflasyon hariç gelir diyordum. 675-244= 431 gelmiþ kar.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Projelerin bir kýsmý aralýk ayýnda tamamlanmýþ, bence bu da olumlu. Tamamlanan projeler:
WoLwARD (Work or Learn withARD)
ARTIFICAL INTELLIGENCE SUPPORTED TOOL CHAIN IN
MANUFACTURING ENGINEERING (AIToC) tübitak projesi
YENÝLENEBÝLÝR ENERJÝ KAYNAKLARINDAN ÜRETÝM VE VARLIK
YÖNETÝMÝ PLATFORMU (YEKVAY)
MERKEZÝ EMLAK BÝLGÝ YÖNETÝM SÝSTEMÝ (MEBÝS)
ARD-VR_Taktik&Prosedürel Eðitim Hazýrlama ve Uygulama Aracý
ARD-AR Uzaktan Yönlendirmeli Eðitim Hazýrlama ve Uygulama
Aracý
Control and Management of IoT Devices (CaM-IoT)
Tebrikler.Sadece ardyz degil enf muh parasal kazanc kayip tahmin ettiginiz bir cok sirkette baþarýlý tahminler.Enf muh hesaplamalarinda artýk size basvuracagiz Sn kazankazan
1.ceyrek te þurada 1 ay sonra onun içinde bir yorum bekliyorum sizden..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
2024 Ard nin senesi olacak inþaallah.
Ýlk çeyrekte enflasyon muhasebesi etkisi cok az olacak. Bu da karý yukseltecek. Zaten isler de çok iyi.
Brüt kar ve faaliyet karý gecen seneye göre 3 kat artmýþ
ARDYZ
Net Faaliyet Karý :
9 aylýk ----> 401.898.642
12 aylýk --> 814.432.686
Net kar olarak kendimi 450 milyon a hazýrlamýþtým.. Yaklaþýk tahminim tuttu.. Arýk 2023 out ..2024 in..Ben gelen bilançolar arasýnda en iyilerinden .. Koskoca sanayi þirketleri zarar veya çok az gönderirken.. Cirosunun neredeyse yarýsý kadar kar gönderen bir þirker hemde enflasyon muhasebesine raðmen.. demekki 2024 de 2.5 milyar ciro ve 1.4-1.7 milyar arasý net kar þaþýrtýcý olmayacaktýr..Umarýz yakýn zamanda bir analist toplantýsý düzenleyerek 2024 yýlý için beklentilerini paylaþýrlar..
Yer Ýmleri