bilanço öncesi ve sonrasý tüm verdiðini aldý. belli bir fk'ya ulaþtý mý geri çekilmeler baþlýyor. 40'a kadar düþecek mi merak ediyorum. 40'lara çekilirse doðanlar mobilya ve yedekte tuttuðum altýn sertifikalarýný satýp takviye yapacaðým
adryz'nin fýrsat maliyeti açýsýndan çok zararý oldu bana. MLPARK'ý satýp buraya geçtim terste kaldým. Zamanýnda DGNMO ya yapacaðým takviyeyi buraya yaptým yine terste kaldým. çok ucuzken farkettiðim bu iki hissenin olasý tüm getirilerini sildi.
son iki yýlda aldýklarýma bakýyorum da ARDYZ kadar sahipsizini görmedim. hiçbir aksiyon vs. yok. iþte halka açýklýk oranýnýn yüksek olmasýnýn þu anda da gördüðümüz en net sonucu. daha halka arzda dahi malýný kaptýrdýðýný düþünen bir patron var ortada..... sonrasýndaki bedelli vs hep bu düþüncenin tezahürü...
M. ÞIMSEK:
Dijitalleþme yoluyla tasarrufa gidiyoruz. Elektronik haberleþmeye geçiyoruz. Kurumsal arþivleri elektronik ortama taþýyoruz. Yayýnlarý basmak yerine elektronik ortamda yayýlmasýný saðlayacaðýz.
Buradan yeni ihale haberleri gelme ihtimali var.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
düþtükçe alýyorum..Ben aldýkça düþüyor.. Düþüþ nereye ?? 30 mu 35 mi ne imansýz bir kaðýtmýþsýn bee
Yer Ýmleri