50 lerden burya 1 haftada paraþütsüz inerken takasa bakýyorum..mal satan yok aksine mal alýnmýþ..Bu düþüþü anlamak mümkün deðil.
50 lerden burya 1 haftada paraþütsüz inerken takasa bakýyorum..mal satan yok aksine mal alýnmýþ..Bu düþüþü anlamak mümkün deðil.
Ardyz dolar bazlý grafigi güncel..
Bugünü 1.31$ dan kapattýk.
1.30$ seviyesinin üzerindeysek sakince beklemekte fayda görüyorum
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
https://twitter.com/FarukBB44/status...wrn5g2cfg&s=19
Bu dedikodu dogru mu acaba. Bahsedilen kisý kontr patronu Sami. Biliyorsunuz kontr ve ardyz nin signumtte de ortakligi var. Dolayýsýyla Sami ucundan kiyisindan bizim ardyz ye bulastiysa ve þimdi besiktaþ tahtasinda sikýþtiysa burada mecburiyetten satiyor olabilir.
Bu kadar sert düþüþün hic bir izahi yok bence. Ustelik ülkenin ekonomi bakani tasarruf tedbirlerini aciklarken kamuda dijital dönüþüm vurgusu yaptýðý bir günde +8 kapatmasý gereken kaðýt -8 kapatiyor. Ben bugün biraz daha aldým, hayýrlýsý olsun deyip bekliycez artýk.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben ekleme için 40 ýn altýný bekleyeceðim. Gelmezse yeterince lot var, yeter ki arkasýna bakmadan yoluna devam etsin. Yalnýz þu hareketler inanýlmaz can sýkýcý. Ýllallah ettirdi. 50 küsürden 2 günde geldiði yere bak.
Bugünkü düþüþün muhakkak bilmediðimiz bir nedeni olmalý. Hayatýn akýþýna aykýrý çünkü. Bilançodan sonra yükselmeye devam ediyordu. Ne oldu da birkaç günde yüzde 20 ye yakýn düþtü. beklenti satýn alýnmýþ olsaydý bilançodan sonra bu düþüþler anlamlý olabilirdi. Ben de bugün biraz ekledim. Yarýn da düþerse bir miktar daha ekleyecem. 3X li rakamlara gerilerse kalan mermileri de kullanýp bekleyecem.
Mal alýnan bir hissenin bu kadar düþmesi hayatýn olaðan akýþýna ters..Yok Kontrolmatiðin patronu sýkýþmýþda mal satýyormuþ filan.. Hepsi dedikodu.. alan belli satan belli..Son 1 haftadýr alan satan kurumlar içinde bir anormallik yok.. Mal çýkýþýda yok.. Aksýne para giriþi var..sobotlarýn sat al algoritmasýna kurban oluyoruz sanýrým..
40.06,,var bunda birþey,,bu kadar sert neden düþer?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri