39-40 aralýðýnda kademeli almak istiyorum da,,bana da kurt düþtü þimdi,,acaba bir þey mi var?
39-40 aralýðýnda kademeli almak istiyorum da,,bana da kurt düþtü þimdi,,acaba bir þey mi var?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Escomumu takip ediyoru þimdide..ne bu ********lik..Bir operasyonmu çekiyorlar..anlamak mümkün deðil sat al ile tek lot vermeden indirdiler ..Bu kadarda olmaz
Rahmetli boþuna dememis "Fiyat þeytandýr" diye.Kaliteli hisseyi düþerken aldýrmaz.Beþ para etmez hisseyi tavanda tepeden aldýrabilir
Anlik fiyat : 42.06
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
40.64 den kuvvetli tepki verse de hisse yine kýrmýzýya döndü.
TE de 40.06 gösterdiler.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
3 aylýk bilanço çoktan çýkmýþtýr,acaba bunlar gördüde onun için mi agresif satýþ yapýyorlar.
Atatp kfein Miatk ile negatif ayrýþtýk. Bu hafta içerisinde 30 lu fiyatlamalar yeniden görülmeye baþlar diye düþünüyorum. Bilançoyu bekledik, maalesef fayda etmedi. Bi deðiþiklik lazým, saðlam bir haber ya da yatýrýmcý sunumu gibi. Aslýnda bir fon gelse 5-10 milyonluk alým ile toparlayacak biraz ama öncelikle bu negatifliði üzerinden atmasý lazým.
Yer Ýmleri