Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
edata hareketlendi,,bu da etkilenir mi acaba?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Þuna artýk iyice inandým ARDA ödemiþ kaðýdýn gitmesini istemiyor.. Çünkü ona hiç faydasý yok.. Azýnlýk hissedar konumunda..Ýnsan bu kadar sessiz kalýrmý piyasa uçuyor..bizde týk yok..
arkadaþlar ben bugün 43.40 ortalama ile satýp çýktým. bidaha bu hisseyle iþim olmaz. kafamda 3 hisse var her gün al sat yapacaðým. kaðýtla evlenip inatlaþmaya gerek yok. kalanlara sabýrlar dilerim
iþini yapsýn, þirket karýný ayný þekil artýrmaya devam etsin yeter. kaðýdýn gitmesi için illa destek olmasý mý lazým anlamadým.. en büyük destek iyi bir yönetim ve üçkaðýttan uzak durmak... 2024'de de karýný artýrýrsa daha ne yapsýn. böyle istikrarý karýný artýran kaç þirket var ki....
artýk hedef lotuma ulaþtým ben... þirketin bilançosu bozulmadýðý müddetçe tutarým. orta-uzun vadede bist100'ün en az 2-3 katý getiri saðladýðýnda azaltma düþüncesini gündeme alýrým.... bunun yüzde 40'ý kadar da DGNMO aldým. o da uzun vadelik...bundan sonra elime nakit geçtikçe belirlediðim bir hisse senedi fonu alacaðým. uzun vadede stratejim portföyün %50'sini bist fonlarýna yatýrmak diðer yüzde 50'sini ise potansiyel gördüðüm hisselere yatýrmak olacak... katýlým hassasiyetimden dolayý ve yatýrým stratejilerine güvendiðimden dolayý HKH fonunu deðerlendirecem ilerde... okuyanlara belki bir fikir verir, ya da belki bana bir öneri verirsiniz diye paylaþmak istedim...
tekrar ARDYZ ye gelince;
muhtemelen artýk yalnýzca önemli bir kap geldiðinde bilanço açýklandýðýnda sizlerin fikrini almak için yazarým/sorarým... o zamana kadar tüm dostlara selamlar...
Dgnmo ben de beðendim fakat Ardyz'den para çýkmaya elim gitmedi. Þu aralar yabancý gelecek diye herkes BIST 30 hisselerine yöneldi. Diðer hisselerden de çýkýþ oluyor. Ardyz'den de çýkýþ oluyordur muhakkak. Geçtiðimiz haftalarda 52'ye yükselince ziraat fonlarý750.000 lot kadar sattý ve hisseyi 40.a kadar düþürdü. Büyük hisselere doygunluk oluþmaya baþlayýnca ordan biraz para çýkýp görece küçük hisselere girebilir. Böyle bir durumda da ardyz gibi sýðlaþmýþ tahtalar hýzlý yükselebilir. Hele bir de yeni iþ haberleri düþerse çok daha hýzlý hareket edip alým fýrsatý vermeyebilir. Bir sürü berbat bilanço ortada dolaþýrken Ardyz temel saðlam, bilanço iyi. Sadece bir kývýlcým her þeyi deðiþtirebilir. Üzerine yatýp beklemeyi doðru buluyorum. Yatýrým tavsiyesi deðildir hissede yatýrýmým var duygusal düþünüyor olabilirim.
Yer Ýmleri