Allah senin gibi hissenin bin defa belasýný versin . 2 ayda hisse yarýya iner mi ytaaa. seni hisse diye borsaya kote edenin de bu hususta ne kadar imza atan görev üstlenen kiþi varsa hepsinin Allah belasýný versin.
Allah senin gibi hissenin bin defa belasýný versin . 2 ayda hisse yarýya iner mi ytaaa. seni hisse diye borsaya kote edenin de bu hususta ne kadar imza atan görev üstlenen kiþi varsa hepsinin Allah belasýný versin.
Düþüþ o kadar kolay oluyor ki, anlaþýlýr gibi deðil?![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
sattým hepsini çýktým. bidaha da almam. belki 5 defa sattým alttan aldým ama hep aldýðýma piþman etti. artýk ülke alacaðým ülkerin ilç çeyrek kar rakamýnýn sürpriz olduðu haberini aldým. haberin doðruluðu garanti deðil ama þu da bir gerçek ki her gün yuzde 3 düþen hisseyle iþim olmaz
vuk gelir tablosundaki düþük brüt kar marjý sebebiyle mi düþüyor?
Evet hissede iki acidan zamanlamada cok onemli.
Birincisi temel gerekcelerden uzak sektorel bir düþüþ sebebiyle düþüþ yaþanýyordur. Bu 3-6 ay sürebilir. Bundan korkmam, beklerim.
Ikincisi ise sektorde iþler duraganlasmiþtir veya kötüye gitmeye baslamistir. (Demir celik, inþaat sektörü vs.) Iste bundan korkarim çünkü bir daha ne zaman eski gunlere donecegi belli olmaz.
Ben Ardyz de birincisinin içinde oldugumuzu düþünüyorum. Sektörel olarak sikinti yok, iþler iyi gidiyor, devir teknoloji, yazilim, yapay zeka devri. Ardyz nin ekstra olarak kamu dijital dönüþümü ve eds isleri var. Bu sebeple bekleme tarafindayým hatta bu gunler için ayirdigim %30 nakitimin bir kýsmýyla ufak ufak her düþüþü alim firsati olarak deðerlendiriyorum.
Olumsuz durumlarida yazmasak olmaz.
1.si artan banka kredileri ve finansman giderleri
2.si ise enflasyon muhasebesinin olumsuz etkileri.
Bunlarinda uzun sursede geçici etkiler oldugunu düþünüyorum.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Deli gibi satýþ var her kademeye. Ya þirket batýyor, ya da satýcýlar paraya sýkýþmýþ.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Kademeler dolmaya hacim gelmeye basladiysa dönüþümüz yakýndýr insallah
Ben olaya þöyle bakiyorum hep.Elimdeki hissenin bu fiyattan düþüþ risk marjý ile yukselis getiri potansiyelini kýyaslýyorum ve þuan burada yukarý yönlü güzel bir fýrsat oluþtuðu kanaatindeyim.36 alti kapanis gelirse belki bir süre daha oyalar bizi..
Birde bu enf muh etkisi enflasyon düþüþe gectikce (Örneðin 3 ve 4.ceyrek) daha önce enf muhden parasal zarar yazanlari olumlu etkileyebilir gibime geliyor sizler ne dersiniz?
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer Ýmleri