1-2 ay içerisinde 3 milyarlýk ihale alacaðý yönünde bir his var içimde
1-2 ay içerisinde 3 milyarlýk ihale alacaðý yönünde bir his var içimde
Zamaninda bende böyleydim (10 yýl once) bir anda psikolojim bozulur ve satardim. Sonra dayanamaz yine geri alirdim. O zaman diliminde ne kazandýn diye sorarsanýz kocaman bir HÝÇ-SIFIR.
Bu tür davranislarla uzun vadede kazanmanin ve portföyü buyutmenin imkani yok.
O sebeple sepet yapýp inandýðýmýz hisselerde beklemekten baska çaremiz yok bizim gibi yatýrýmcýlarýn.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dün tamda bugünkü durumu anlatmaya çalýþtým. Sektörden baska bir hisse gidiyor diye gitti ama onun yarýsý kadar gidemedi. Bugünde o daha eksiye geçmeden biz %4 düþtük. Bir þekilde kendi dinamiklerini yakalamasi lazim hissenin. Enflasyon muhasebesi olmasa bilancolar bu dinamigi yaratabilecekti ama þimdi nasýl olur bilmiyorum
Yapmayýn gözünüzü seveyim. Vergi dairesi bilancosu belli 70 mln kar var. Ustelik enflasyon muhasebesinin negatif etkisi yok bu karin içinde. Varsa mantýklý bir aciklamasi bizde diymak isteriz.
Nasil olacakta 130 mln kar aciklayacak. Bu kadar büyük beklentiye girmek buyuk bir hayal kýrýklýðý yaþatabilir size. Sonrada burada küfür edip durursunuz..
MEHMET ÞÝMÞEK:
Tasarruf tedbirleri genelgesini modern biliþim teknolojilerini kullanarak bir adým ileriye taþýyoruz.
Yapay Zeka Destekli Muhasebe ve Ýleri Analitik Projesi ile bürokratik iþlemlerin azaltýlmasýný, kaynaklarýn etkili ve verimli kullanýmýný saðlayacaðýz.
Kamuda verimliliði artýrýrken hizmet kalitesinden ödün vermeyeceðiz.
https://twitter.com/memetsimsek/stat...IMDhVPj7Q&s=19
Anlaþýlan Kamu Dijital dönüþümü isleri tam gaz devam edecek. Ardyz ye yeni iþler cikabilir buralardan.
Yer Ýmleri