aynýsý geçen bayramda da söyleniyordubu sefer geçen seferki gibi olacaðý beklentisi yaratýp alttan bir sol kroþe indirebilir. bizim ufaklýða gelince. boþuna bilanço tartýþmasý yapýyorsunuz. sene sonu bilançonun ne geleceði söylendi. üç aylýkta yazacaðý kar çok ilgilendirmiyor beni. yalnýz þunu merak ediyorum: yurtdýþý satýþlarý ve ortaklýklardan gelecek kar. o da iþte yalnýzca merak.. 2025 için tl bazýnda yine ciroda iki kata yakýn bir büyüme olacaðýný bilsem, satarým arabayý evi basarým parayý
þu an için beklemedeyiz.. diðer kaðýdým da serbest düþüþ hareketi yaptýðý için artýk düþüþler dikkatimi çekmiyor. tabandan baþkasý koymaz bana
![]()

bu sefer geçen seferki gibi olacaðý beklentisi yaratýp alttan bir sol kroþe indirebilir. bizim ufaklýða gelince. boþuna bilanço tartýþmasý yapýyorsunuz. sene sonu bilançonun ne geleceði söylendi. üç aylýkta yazacaðý kar çok ilgilendirmiyor beni. yalnýz þunu merak ediyorum: yurtdýþý satýþlarý ve ortaklýklardan gelecek kar. o da iþte yalnýzca merak.. 2025 için tl bazýnda yine ciroda iki kata yakýn bir büyüme olacaðýný bilsem, satarým arabayý evi basarým parayý
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri