3 temmuzda ödenecek olan 0.02 krþ temettü de eminimki yatýrýmcý ile dalga geçtiler,dilenciye verir gibi bu kararý alýrken çok güldüklerini sanýyorum.Hiç vermeselerdi daha inandýrýcý olurdu.
3 temmuzda ödenecek olan 0.02 krþ temettü de eminimki yatýrýmcý ile dalga geçtiler,dilenciye verir gibi bu kararý alýrken çok güldüklerini sanýyorum.Hiç vermeselerdi daha inandýrýcý olurdu.
3 temmuzda vereceðiniz 2 kuruþluk temettüyü, yatýrýmcý olarak tarafýma düþen kýsmýný, þirketin bu paraya daha çok ihtiyacý olduðunu düþündüðümden ve sizce de uygunsa þirketin ya da arda beyin þahsi hesabýna teberru olarak aktarmak istiyorum.
Konunun incelenerek bilgi verilmesini rica ederim.
Þirkete atýlan mail. Her yatýrýmcý böyle düþünceli olsa keþke. [emoji3061]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
----------
Þirketimiz ARD GRUP Biliþim Teknolojileri A.Þ. ile Jandarma Asayiþ Vakfý’na baðlý olan JAVDES Biliþim Savunma Güvenlik Teknolojileri San. Tic. A.Þ. arasýnda biliþim ve yazýlým teknolojileri alanýnda faaliyet göstermek amacý ile ortak JAVTECH TEKNOLOJÝ VE BÝLÝÞÝM A.Þ. þirketi kurulmuþtur.
Kurulan þirkette hâkim ortak Javdes Biliþim Savunma Güvenlik Teknolojileri San. Tic. A.Þ. olup, þirketimiz %24.5 hisseye sahiptir. Yeni kurulan JAVTECH TEKNOLOJÝ VE BÝLÝÞÝM A.Þ. jandarma asayiþ vakfýna ait þirketlerin iþtiraklerinden biri olarak faaliyet gösterecek olup, Þirketimizin biliþim sektöründe sahip olduðu yetkinlikler, tecrübe ve referanslar ile birlikte ulusal ve uluslararasý alanlarda yüksek teknoloji ile yazýlým ve sistem entegratörlüðü çözümleri sunmayý, askeri, sivil, kamu ve özel sektörde yerli milli katma deðerli büyük projeler geliþtirmek baþta olmak üzere, yurtdýþýna hizmet ihracatý yapmayý hedeflemektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz.
-------------
ilginç bir iþbirliði.. jandarmada genel komutanlýðýna baðlý bu vakýf...
Ard biliþim bu ortaklýkta teknik altyapýyi saðlayan taraf olacak. Kurulan bu þirket eðer jandarmadan yalnýzca radar vs. Ýþleri alsa bile ihya edici olur... Böyle bir ortaklýk kuruluyorsa iki yýl içerisinde iþler alýnmasýný beklerim
Olumlu bir haberin geldiði gün bu kadar düþüþü(anlýk:-3,86) kötü niyetli buldum. Bu normal deðil.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
mehmet þimþeðin açýklamalarýndan:
-----------------------------
Geçenlerde bir yapay zeka þirketi ziyaret etti. Kurumlar vergisinin tüm defterlerini inceleyecek bir modül geliþtirebilir misiniz diye sorduk. Bunu geliþtirmek için kapýmýz þirketlere açýk.
-----------------------------
hadi be arda, buraya bir el at...![]()
Yine borsaya vergi düþünüyorlarmýþ,,,,halbuki vergi yok demiþlerdi.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri