Gunluk 30k kazanan adama buradan alinacak vergi koymaz.
Gunluk 30k kazanan adama buradan alinacak vergi koymaz.
bilançolarýn ekseriyeti çok kötü gelmiþti zaten... nakavt için fýrsat kollanýyordu... þu an gelecek de fiyatlanamýyor, çünkü ekonominin enflasyonun faizin yönü kestirilemiyor... malesef full malda yakalandýðým için daha da düþmesi durumunda maliyet de düþüremiyorum...
haklýsýn arkadaþým evet dünyanýn hiçbir yerinde vergisiz kazanç yok. elin gavuru gelecek burada trilyonlar kazanacak sonra 1 lira vergi vermeden alacak parasýný gidecek. benim asgari ücretlimin günahý ne. benim vergiye deðil,sizin de ifade ettiðiniz gibi tutatrsýz kararlar nedeniyle itirazým var. olay netleþsin o zaman tekrar döner gelirim. ama olay netleþene kadar hisse biraz daha geri gelir diye düþünüyorum.YTD
Bu 1 milyon kazanç enflasyonun üstünde mi,,,,,,altýnda ise kar yok sayýlýr.
%77 üstünde kar edenden alsýn evet,,,ama %77 kar etmiþse biri,,reel kar sýfýr demektir.
Ancak enflasyona göre parasýný korumuþ oluyor.
Borsadaki þirketlere enflasyon muhasebesi uygulanýyorsa,yatýrýmcýnýn kar/zararýna da enflasyon uygulanmalý.
Ýkinci olarak zarar etmiþse bunu devlet mahsup yapacak mý?
Yatýrýmcý,atýyorum 2024 yýlýnda %30 zararda,,,devlet ben zararýný kabul etmem,sýfýrdan baþlýyorum der mi?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...desi_ID633228/
2006 yýlýnda uygulanan vergiyi Þükrü Kýzýlot yorumlamýþ.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Bu vergi duzenlemesinin olayi muhtemelen beyanla yapilacak. Nasil eurobondlarda senede bir beyan veriyorsak bunda da boyle olur. Benim icim cok rahat bu vergi olayindan. Bugun en buyuk sermayedar akp ve sukelasi. O yuzden kendilerini cok zorlayacak bir duzenleme yap(a)mazlar.
Düþüþlerde en önde giden hissemiz, yükseliþlere hiç tepki vermiyor.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Yer Ýmleri