Bugün yatýrým finansmandan 3970 ortalamayla 414 bin lot mal aldým ama bank off bastýkça bastý. önemli deðil. sonuçta 2 gün önce 41.22 ortalamayla sattýklarýmý geri aldým.teþekkürler bank off sayende portföyümü 15.200 lot arttýrdým.
Bugün yatýrým finansmandan 3970 ortalamayla 414 bin lot mal aldým ama bank off bastýkça bastý. önemli deðil. sonuçta 2 gün önce 41.22 ortalamayla sattýklarýmý geri aldým.teþekkürler bank off sayende portföyümü 15.200 lot arttýrdým.
bu yazýmdan tipimle alakalý yorum yapmaný anlamýþ deðilim. ben ne yaptýðýmý yazdým bunun tiple miple ne alakasý var. ama belli ki sende ruhsal bir sýkýntý var. ben psikoloðum ve 32 yýllýk tecrübem bana bunu söyletti.bence sen önce psikoloða git. o da seni eminim psikyatr doktoruna havale edecektir. bulgular o yönde çünkü. kýsacasý senin iþin zor beaaa.Allah yardýmcýn olsun vallahi zor durum.
Arkadaþ tip derken yatýrým karakterini kastetmis bence. Son derecede hakli gibi.
Yukarýdaki 2 zýt mesaj herseyi anlatýyor. Bunun benzeri bir sürü yazýnýz var burada. Hem kimse sizin neyi kaçtan alip kaçtan sattiginizla ilgilenmiyor burada. Neden sürekli bunu payalasiyorsunuz ki.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
400.000x40=16.000.000 iyi para, sallamiyorsan tabi. Ama büyük ihtimal salliyorsun.
Yer Ýmleri