Fiyatý bir þekilde kirdiklari yatay band destek bölgesi olan 34.9/35.10 araligina getireceklerini düþünüyorum.Asil sonrasýnda ne yapacaklari önemli..
Tekrar buranin üzerine atýp kalýcý olabilirse yatay bandýn üst çizgisi olan 41.x hedef olabilir ilk etapta..
31 alti kapanis gelirse 28/29 bölgesi hedefe girer..
Bakalim tahtaya yön veren abiler nasil bir yol izleyecekler?
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
35 altý iyi olmadý, sevindirici tarafý düþüþ kýsmen hacimsiz oldu. 35 üzerine hýzlý bir þekilde atar mý, atmazsa çok mu çektirir buralarda hepsi soru iþareti.
bence gidiþat çok olumlu deðil. Genel problemler de var tabi, savaþ, faiz vs. borsa cezbedici olmaktan çýktý, haliyle de para giriþi sýnýrlý. Kýsa sürede çok da umut göremiyorum ben. Patinaja devam eder demiþtim de bu düþüþü beklemiyordum.
2 gündür Ýnfo kapanista iyi aliyor. Dun 250.000 bugünde 100.000 alarak bir nebze olsun endeksten ayriþtirdi hisseyi.
Bakalým devamý gelecek mi.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Info bugün de 50.000 notun üzerinde alýcýlý. Ayrýca Kuveyt Türk'ün katýlým endeksi fonu kpc geçtiðimiz ay 1,5 milyon lotun üzerinde alým yapmýþ. Onun haricinde Nnf 325000 lot satmýþ Hedef portföyün diðer bir fonu Fnt 180.000 lot almýþ.
Diðer küçük alým ve satýmlarý da eklediðinizde nette 1.32 milyon lot yatýrým fonlarý almýþ geçen ay.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrýmcý ilisikileri biriminden Semih Bey ayrýldýðýndan beri sirketin yatirimci ilisikileri birimine ne telefonla ne de mail yoluyla ulaþým saðlayamadým.
Aþaðýda gecen ay ve bugün sirkete attigim maillerin görüntüsü mevcut.
Sirkete bu süreçte ulaþabilen oldu mu?
Olmadýysa bence bir þekilde sirkete bu durumdan duyulan rahatsýzlýðý bir yatirimcisi olarak iletmekte fayda olabilecegini düþünüyorum.O yüzden bu düþüncemi tüm paydaslarla paylaþmak istedim.
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer Ýmleri