-
Bilanço açıklandıktan sanra ki takas dağılımı aşağıdaki şekilde.
Anlaşılan yatirim ve emeklilik fonları geleni almislar. Toplam takas icindeki payları %41 üzerine çıkmış. 

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
balıkadam
çok teşekkür ederim
-
40 tl ye dokundu, hayırlı olsun.
Sayfanın eski tadı yok, çoğu ortak sattı çıktı sanırım.
-

Originally Posted by
bigmaster
34.75 direncinin üstüne çıkıldığında hedef 40.00 olur fakat sonrası 34 00 --- 35 00 aralığına kadar son bir geri çekilme bekliyorum

Originally Posted by
balıkadam
40 tl ye dokundu, hayırlı olsun.
Sayfanın eski tadı yok, çoğu ortak sattı çıktı sanırım.
daha önce böyle bir grafik çalışmam olmuştu, özetle ben buradan bir düzeltme bekliyorum,
-

Originally Posted by
bigmaster
daha önce böyle bir grafik çalışmam olmuştu, özetle ben buradan bir düzeltme bekliyorum,
Eğer tutarsa BIGMASTER lıktan GRANDMASTER lığa terfi edersin. tutmazsa LITTLEMASTER
-
İnişlere çıkışlara çok takılmıyorum artık. [emoji640][emoji638] yi geçmeden de çok ümitlenmiyorum.
Bu arada Kürşat kılıç ve Ece alkan Ödemiş idari para cezası almış. Soyadının Ödemiş olması bence tamamen rastlantı [emoji4]
-

Originally Posted by
bigmaster
35'e vurmasa dahi tutmuş kabul ederim. Ciddiyim sen artık bir grandmaster'ın. Nickini değiştirmeleri için yönetime başvuracam.. bu kısımlar tuttu sonraki duraklar nelerdir sayın grandmaster
-

Originally Posted by
bigpoint
35'e vurmasa dahi tutmuş kabul ederim. Ciddiyim sen artık bir grandmaster'ın. Nickini değiştirmeleri için yönetime başvuracam.. bu kısımlar tuttu sonraki duraklar nelerdir sayın grandmaster
Eyvallah, ben yinede bigmaster olarak kalayım, biraz daha düşüş yaptıktan sonra hedef 44--45 olur diye düşünüyorum oralardanda şimdiki gibi ufak bir düzeltme ve sonrası yine yükselişe devam eder düşüncesindeyim çok extra şeyler olursa ayrı tabii. Herkeze bol kazançlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri