Originally Posted by
sindoma53
[/B]
Tek bir soru 2019 RTE nýn Mehmet Þimþek hakkýnda yaptýðý Halk bank konuþmasýndan sonra orada ne dediðini biliyoruz , peki RTE nin konuþmasýndan yola çýkarsak böyle ithamda bulunan bir kiþi ülkenin ekonomisinin baþýna nasýl getirildi.
bu soruyu 2019 da konuþmadan sonra sorsaydým bu kadar net yazabilirmiydin sonuç olarak burasý Türkiye her an herþey deðiþebilir çünkü liyakat ve ülke menfati yerine þahýslarýn menfaatleri üzerine kurulu bir düzen mevcut.
Sayýn Sindoma53 ben biraz deðiþik bir tipim beni her iki tarafta pek sevmiyor.Ben o gün o konuþma yapýldýðýnda çok büyük talihsiz bir konuþma dedim bir araba dolusu laf yedim. Diyelim mehmet þimþek Halkbanký soydu ee o zaman babacan vardý bunlarý o göreve kim getirdi? Mesela ben o zaman da bu zamanda Babacanýn baþarýlý bir ekonomist olduðunu düþünmüyorum. Sadece Kemal derviþin kurduðu sistemin kaymaðýný yedi. Bana göre.
ve HALKB de ne oldu bitti ben gözümle görmedim Allah bilir ama HALKB hissesinde yatýrýmcý soyuldu.Ben bunu altýnda imzasý olan her kim varsa aþaðýdan yukarýya ona fatura ederim. Velhasýl sektörün içinde olunca biraz kim nedir ne deðildir biliyorsun.Duruma göre konuþmam ben yani.Yanýlýrým yanlýþ konuþurum belki ama ayný durumda bir öyle bir böyle konuþmam.
Þu an eðer Mehmet Þimþek baþarýsýz olursa bu ülkede sonra ne oluru bilen birinin de olduðunu sanmýyorum. Ben borsada yatýrým yapmasamda baþarýlý olmasýný dilerdim. Çünkü olamadýðý durumu ben Ülkem için aklýma bile getirmek istemiyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri