Originally Posted by çıtak bu saate kadar olan işlemlerin pilotu 63790 orası pofıl desteği oldu kötü birşey dimez diyenler, oraya yaslanmaya çalışıyürler bekleneni söylemezse dayunuzun, yani benim 628xx desteği görülür günlük bar açılışı 63788.8 pilot böyle bulunur anasını satıyım 63180 den longlamıştım ama 63050 leri falan zorlayınca 100 pipse vermek zorunda kaldım
66 bing mi la o Originally Posted by çıtak 633xx leride var ama PAFIL etkisinden dolayı bugün virmez oraya 646xx e köpürtecek bahane arıyor ama önce japon borsasının bugünkü düşeceği ile beraber 628xx ler görülmeli hemde 20:00 senaslık barında 63065 BARİZ desteğine yaslanıp, 63415 ten mal kapan yavrilerde dökülmüş olar
Originally Posted by çıtak anasını satıyım 63180 den longlamıştım ama 63050 leri falan zorlayınca 100 pipse vermek zorunda kaldım netekim 628xx Originally Posted by çıtak marja baksana abi 628xx ten alıyorsun... 72-75 ten veriyorsun ihtimali masada iken geceye 63180 ile lönk girmek sıkıntı olabilirdi oturur 63 altına... gitti uyku bekle pezemeeen başını işin yoksa
Originally Posted by çıtak gelmişkene bi 62 lilerden 628xx ler yakmadan takta rahatlamaz oradan 646xx lerin karantisi var ama bırakmıyor taktayı.. sahatlikteki 63600 destaaandan kaldırmaya çalışıyür Originally Posted by çıtak 633xx leride var ama PAFIL etkisinden dolayı bugün virmez oraya 646xx e köpürtecek bahane arıyor Originally Posted by çıtak bu saate kadar olan işlemlerin pilotu 63790 orası pofıl desteği oldu kötü birşey dimez diyenler, oraya yaslanmaya çalışıyürler bekleneni söylemezse dayunuzun, yani benim 628xx desteği görülür Originally Posted by çıtak bu gece hareketli olacak gibime geldi şu boşlukta gidem sigara stoklarımı fulleyem belki gececilernen 03 te 04 te çarpışmak zorunda kalabilürüz 2 de bira alsam serhoş kafaynanda kandırırlar beni Originally Posted by çıtak az kaldı geliyeaah ama şort furamam gırnuzu üstünde şort furup, pala ile oğraşamam kımızı yeşil dolansın yukarılara gitsin, yeşil altına gelürse bakaruz şorta @Çıtak başgan 13 mesaj atmışsın... Lakin kafa belli ki hala karışık serin düşün, "dalgalara bırak kendini" derim ben sana, naçizane...
Originally Posted by KısaVade @Çıtak başgan 13 mesaj atmışsın... Lakin kafa belli ki hala karışık serin düşün, "dalgalara bırak kendini" derim ben sana, naçizane... kafa karışık değil gönderi zemanlarına bakar isen, bütün öngörülerin tuttuğunu görebilersin bozkurt dayuynan biz traderız bizde her yol var... bakmışsın aşşaaaa, bakmışsın yokarı
bazende flat kalmaktan sıkılıp, poza gireriz öhöööööö...
Originally Posted by çıtak kafa karışık değil gönderi zemanlarına bakar isen, bütün öngörülerin tuttuğunu görebilersin bozkurt dayuynan biz traderız bizde her yol var... bakmışsın aşşaaaa, bakmışsın yokarı Hay m'aşallah. Gönlünüze göre olsun. Selametle.
Originally Posted by çıtak bu gece hareketli olacak gibime geldi şu boşlukta gidem sigara stoklarımı fulleyem belki gececilernen 03 te 04 te çarpışmak zorunda kalabilürüz 2 de bira alsam serhoş kafaynanda kandırırlar beni neyse gidip yatayım inşallah zabah 628xx görüpte, 63250 üstüne yerleşmiş bir piyasa görmem öyle olursa fena söverim
Forum Rules
Yer İmleri