Ýnsan önce kendisine bakacak bu hayatta. Yazdýðým onca hiç kimsenin yazamayacaðý bilse bile yazmayacaðý þeyler arasýnda buna mý takýldýn. Dediðim gibi ben yeteri kadar yazdým onu da senin için yapmadým. Bir insana ancak onun anlayabildiði kadar anlatýlabilir bir þey.
Ben bir hisseyi alacaksam ha 8,79 ha 9 ben küçük dalgada sörf yapmam. Bu hisseyi Tevfik Yamantürk ne olur al dese 1 lot dahi almam. Alan hayrýný görsün. Patronu bilmeyen biri hisseyi hiç bilmez.
Halka arzdan alan bu zamana kadar taþýyorsa dolar bazýnda % 50 zarar etmiþ o zamanda yanlýþ hatýrlamýyorsam bu rasyolar güya yersen % 25 iskontolu halka arzdý. Halka arzý yapan kim? Senin raporu hazýrlayan kurum. Bak bakalým arka sayfalarda var ben ne yazmýþým? Burada çok bile yazdým. Adým Hýdýr elimden gelen budur. Kalýn saðlýcakla
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
*MOGAN-Mogan Enerji 2025 yýlý 9 aylýk konsolide net dönem zararý -7.523.625.493 TL (Önceki -2.615.345.313 TL)
*MOGAN-Mogan Enerji 2025 yýlý 12 aylýk konsolide net dönem zararý -9.168.766.094 TL (Önceki -4.962.435.455 TL)
Devletten rica ediyorum þu adama vereceðiniz teþvik þu bu beleþ arazi falan fýstýk fakir fukaraya daðýtýn daha iyi. Devletten aldýklarýnýn yanýnda Bu ülkeye hiç bir þey vermedi yýllardýr. Ýbre hep kendisine çalýþýyor yatýrýmcýsýna da koklattýðý yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri