Organlarýn þýmarýk olmadi bile milyonda bir olasýlýk.. Ortopediden,dis hekiminden,izafiyetten bahsediyorum.Isik hýzý diyorum.Suyun yoðunluðu diyorum..4 derece ...
Tüm dünya birleþse bir canlý yapamýyoruz diyorum..
Bahsettiklerimi öys de fende derece yapanlar anlar veya biyolog,fizik hocalarý...
Sen dedeler diyorsun.Aga senin deden ne mezunu?
Ben bu iþlerde tez yazanlarla tartýþtým...
...onlarýn gözünde perde vardýr.Asla ikna edemezsin....Ayetini defalarca gördüm
Derdim evrim deðil.. Ama bu saçma,dine ters zirvaligi matah bir þey gibi ILKOKUL 4 .SINIF fen bilgisine bile sahip olmadan gelipte buraya yazma..
Açýkta kalan etten kurtçuk çýkmasýný hala okumamýþsýn.benim öðlen bu deneyi 4.sýnýfta yaptý.. Suyun dipte donmamasini 6300 km uzaklýktaki MAGMAYA baðladýn...😀😀😀
Organlarýn simetrik olmasý olacaktý
yazýklar olsun birde eðitimcisin derdim ama demiyorum çinki niye bunlar normal bunlar olacak evrimde çeþitlilik temel kuraldýr :D su nasýl donar benim verdiðim kaynaklara güvenmiyosan aç yotube sor yaw. iþte o kadar basit.
özetle bu dünyadaki herþey ama herþey ama herþey.
fizik kimya kurallarýna uymak zo run da öðrencilerine öyle bi mucize oluyo iþte o nedenle su donuyo diye dedenden kalma masallarý anlatmaya devam et.
binlerce dünya düzdürcüleri tonla video izlet makale okut hala düz derler.. býrak onu tutup uzaya çýkar indir. yine düzdür diyecek.
doðanýn ayetleri yeterince açýk sanýrýmdünya düzdürcüler sayesinde.
ha organlarýda anlatýrýmda bu kezde terayað nasýl eriyo demekki bir mucize oluyor diyip kendince evrimi çürüttüm dersin.
bir eðitimcinin bu kadar düþmesini beklemezdimo nedenle son yazým.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri