Bu gözler GUBREFAB da 11 taban gördü...ZÝRVE ÜSTÜNE ZÝRVE kýran hisseleri alýrken BUNU UNUTMAYIN....
Dolar bazlý diplerde olandan baþkasýyla iþim olmaz.
Bu gözler GUBREFAB da 11 taban gördü...ZÝRVE ÜSTÜNE ZÝRVE kýran hisseleri alýrken BUNU UNUTMAYIN....
Dolar bazlý diplerde olandan baþkasýyla iþim olmaz.
zabah zabahta tavan açýlmaz ya
bir halt olacaðý yok.
AST...........Halka arzý 0.6 dolar..12 ay önce bu fiyatta..þimdi 6-7 katý dolar bazlý primli...
Almak isteyen buyursun alsýn...DÜÞMANINIZ VARSA TAVSÝYE EDÝN.
Patron neden kredi çeksin ki..yapýþtýr 30 mil. lotu olsun bitsin..
Bilgin olsun ona bayaðý karþý yazý yazanlardan biri de benim. Umarým bu yeterli olmuþtur. Yazýlar yazýlý topicte de duruyor.Kim neyi ne kadar biliyor günü vakti zamaný gelince hesap sorarsýnýz.Tabiii sorabilecek durumda olursanýz....
https://www.ensonhaber.com/teknoloji...%20uyard%C4%B1.
Bu ülkede þu an bir hayli trafo kapasitesi sýkýntýsý var. Gerisi herkesin anladýðý kadar.....
ben gidin ASTOR alýn da demedim. Sadece o iþ KONTR iþi gibi olur dedim.Bu da anlayana. Kontr de de böyle ilk kote olunca tartýþmalar oldu sonra bakýn bakalým fiyat ne olmuþ. Helal olsun bilgiye teþekkür edeceðinize bir de bir ton hakaret ediyorsunuz.Ýlginç
Þimdi kasaya masaya bol þanslar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
kavga etmeyin tartýþmayýn kritik gün piyasaya odaklanýn![]()
Endeks mühendisliði !!!
Burada tanýdýðým çok iyi borsacilar vardý hala da görüyorum iyi traderlari asagida
Yaklaþýk 2 yildir bu konuya burda vob topicinde ki vob oyuncusu olmak yýllardýr çok zor birseydir
Hiç dikkat çekmemesi hiç deginilmemesi çok þaþýrttý beni
Aciga satýþ yasak sanýlýyor ama aciga satýþtan ceza alan ufak tefekler çýkýyor
Ya büyükler bank of jöle !
Yer Ýmleri