Arkadaþým çok yanlýþ düþünüyorsunuz bu kiþi çoðu olayýn öncesinde Mevcut Ýktidara da ne uyarýlarda bulundu, eleþtiriler yaptý. Bu baþka türlü biri. Haklýsýndýr gönlü o tarafta olabilir ama aklý baþka çalýþýyor bu adamýn. Beni ilgilendiren kýsmý yazdýðý bir çok þeyin baþkalarý tarafýndan hiç dile getirilmemesi. Piyasayý okurken bu aykýrý adamlarý takip etmek gerekli.
https://twitter.com/drinancs/status/1762636579691000029
Bu adamda çok ilginç biri bir para yönetenin bakmasý gerektiði gibi bakýyor olaylara hep.Doðruya doðru yanlýþa yanlýþ.
Murat Saðman- Murat Salar. Bu adamlarýn o taraf bu taraf iþi olmaz para yönetirken.Olamaz çünkü çuvallarlar. Gerçek bir finansçý piyasanýn herkesten büyük olduðunu iyi bilir. Ya da aksine kalkýþmýþ dersini almýþtýr.
Sayýn Bulut beni yanlýþ anlama benim için 14 mayýs seçiminden sonra muhalefet kazanmýþ iktidar kazanmýþ o göreve getirilenin adý ahmet olmuþ mehmet olmuþ ya da gaye olmuþ hakan olmuþ pek bir önemi yok.Çünkü yapýlmasý gereken belli. Yapmamak gibi bir seçenekte benim kanýmca mümkün deðil. Stratejimi hep buna kurdum. Ha dersin ki baþarýlý olmazsa ; baþarýlý olmasa da bir ilerleme olur iþin sonu hiç olmazsa Nebati iþi gibi olmaz.

daha o yazýda bir sürü apsürt hikaye daha varda konuþtukça sakýz gibi uzar.
Yer Ýmleri