Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 99/1004 ÝlkÝlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 785 - 792 arasý.

Konu: Viop LV

Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    askerlikte þafak bitmez
     Alýntý Originally Posted by çýtak Yazýyý Oku
    benimde þöyle bir teorim var...
    okul yýllarýnda ve sonrasý birkaç yýlda çalýþmýyorsunuz, aileniz size bakýyor.. gününüzü gün ediyorsunuz
    ama orta yaþ ve yaþlýlýkta her daim paraya ihtiyacýnýz oluyor
    ister ücretli çalýþýn ister fabrikatör... hep bir PARA DERDÝNÝZ oluyor.
    ve hep para gelmesini istiyorsunuz
    15 i gelsede maaþýmý alsam, çekin günü gelsede paramý alsam diye.. o günlere kadar olan zamanýn hýzlý hýzlý geçmesini istiyor

yani : insan zamanýn bir an önce geçmesini kendisi istiyor

bu yüzden de hýzlý geçmesini kendi istediðimiz, zaman, gerçektende hýzlý geçiyor
    Her iki konuya da hak veriyorum
    “Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford

2. Çok güzel bir türkü var ama nedense orijinaline göre hýzý nerede ise yarýya inmiþ hatta MIT müsteþarý Ýbrahim Kalýn da okumuþ belki 100 kiþi okumuþ, acýklý türkü yapmýþlar.

Türküyü acýklý kýlan "doldu diye boþ testiyi kaldýrýr" kýsmý olmasý. Hayatta ve borsada testinin dolduðundan emin olmak ve boþa kürek çekmekten sakýnmak lazým.

Ben bu versiyonu seviyorum, bu þekilde aklý bir karýþ havada gelin bulmak lazýmdý.

Þimdi herkes akýllý. Siz cahil kadýnlarý seviyorsunuz biz o yüzden cahil gibi davranýyoruz kadýnlarýn aklýný küçümseme demiþti biri.

https://www.youtube.com/watch?v=QeBUWezRILE
    Necla Erol...Suya gider Allý gelin has gelin..
    Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."

3. Bir
     Alýntý Originally Posted by ABKA Yazýyý Oku
    Bence borsa, çaðýmýzýn hastalýðý Alzheimer için önleyici tedbirlerden birisi..Bu hastalýða yakalanmamak için bazý öneriler var: stabil hayat yaþamayýn,bulmaca çözün vs...Ne kadar etkili bilmiyorum...

Bu açýdan bakarsan borsada öyle: sürekli adrenalin-senaryo kurmak ve hep tetikte olmak...

Geçenlerde bir týp profu (beyin cerrahý) borsacýlara laf etmiþti..''Borsadakiler sürekli tetikte..o parayla künefe yeyin'', diyordu..

O hocamýz borsaya bir de bu açýdan bakmalý.

Ben kaçar abi.Hayýrlý geceler.
    Alzaymýr beynin bir bölümünün çürümesi,
    genetik bir hastalýk
    kitap bulmaca ile olacak iþ deðil
    tedavi için harcadýðýn para da boþ
    inanma
    15 kiþilik aileden 8 kiþinin bu þekilde gittiðine þahit oldum
    göçenlerin okuduðu kitap, çözdüðü bulmacanýn haddi hesabý yok
    diðerleri þu an genç, farkýnda deðiller
    yaþ 55 çizgi, burda hücreler yaþlanmaya odaklanýr, durdurman imkansýz
    kontrolü hücreler alýr, konuþmayý býrak yazmak bile iþkence olur yaþlandýðýnda
    55 i geçen ne dediðimi anlar, altý için bunu anlamak imkansýz
    Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
    https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D

4. Pazartesi %4+ açmaz ise ne var ne yok satar kuru soðana geçerim
    Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
    https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D

Alýntý Originally Posted by mandradasutvar Yazýyý Oku
    Tanrý veya dinler bilimsel olarak kanýtlanamadýðý için Evrim veya genel olarak bilim Tanrý veya din konusu ile ilgilenmez, bunlardan baðýmsýzdýr. Birçok evrimsel biyolog dindar olduðu gibi, birçok dindar da evrimi bir doða gerçeði olarak kabul eder.
    Dolayýsýyla bilimin konusu nasýl inançlar deðilse, inançlarýn konusu da bilim olmamalýdýr. Evrim saçmalýktýr diye kestirip atýnca, her doðal olaya mucize gibi bakýnca kanýt oluþmuyor. Tersi de mümkün. Bilmiyorum dünya 6 bin yaþýndadýr mevzusu diðer dinlerden bizimkine de geçti mi, Mehdi mevzusu gibi.. Ýnanç ve bilim ýh ýh olmuyor yakýþmýyor çok zorlamamak lazým. Ama inançlý birisinin de çoðunluðun inandýðý bir bilim camiasýna da hakarette bulunmasi pek cüretkar geliyor. Gerçi bu toplum da ben dahil cacýk.

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kainatýn yaþý - gözlemlebilir evrenin yaþý yaklaþýk olarak belli.

dünyanýn yaþý yaklaþýk olarak belli.

bunlar google da açýp þak diye bulabileceðiniz þeyler. yinede en çok konuþulan diller 30 dil yaklaþýk makale bilimsel çalýþmalarada ayrýca bakabilirsiniz . býrak gavur bilimci atayizlerine sormayý tubitaka sor o da söyler eee onada inan artýk.. :D

insanýn yaþý yine yaklaþýk olarak belli. bunuda yine þaaaak diye bulabilirsin.

ilk insan öyle gökten inme akýllý varlýk olaydý .. tekerlek gibi ilkel ilk icad. ilk insanýn yaþýna göre daha yenilerde bulunmazdý

bu medeniyet þuan çooook daha ileri düzeyde olurdu.

milyonlarca sene maðralarda yaþamazlardýda.. üjbej tane tahtayý yontar en basit barýnak yapardý. veya üjbeþtane kayayý yanyana getirir vs.

bu bilgileri sana çaðrý veya diler bilimsel makalede veremez.. doðru soruyu sorman lazým.

yazamayacaðým daha tonla þey.

öyle köydeki dereye baktým.. üstü donuyo altý yaþ. o halde evrim yok diye cahil cahil dolanýlmazdý bu cahilce düþünce bile zaten evrimin kanýtý.

Son düzenleme : EMLAK; 03-03-2024 saat: 04:03.
    Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.

yine bakýnýz

ilk avlanma aletleri ve fosillerinin yaþýna.

görmek isteyene saðlý sollu ... anlayacaðýn

dedesinden kayýnpederinden akrabasýndan ensest iliþkiyle hamile kalanlarý ifþa niyetine sabah programlarýnda anlattýrcaklarýna tvde eme yarar bilgiler öðretilse fena olmazmý.

Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.

7. https://www.youtube.com/shorts/a4RxikPP1KY

Güzel bitirelim geceyi ve yeni güne
    Hayat hoþ gerisi boþ

8. Sosyal medyada bir analiz gördüm burada paylaþmayacaðým. Ben böyle kolpa görmedim diyecek cinsten. Sosyal medyadan falan medet umanlar bu aralar çok daha dikkatli olun benden uyarmasý. Tam pazarlama ortamý.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Sayfa 99/1004 ÝlkÝlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •