Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
2s
Cumhurbaþkaný Erdoðan: Bu seçim son seçimim ama netice bir emanetin devri olacak https://sputniknews.com.tr/20240308/1081527879.html
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
16s
Meral Akþener:
"Bu seçimde oy vermezseniz ben evime döneceðim. Siyasetin s'siyle meþgul olmayacaðým"
yanlýþ hatýrlamýyorsam 1 ay olmuþtur burada piyasa ile ilgili olumlu olumsuz katalizör olabilecek veya olumsuz olabilecek konulara deðinmiþtim .Okuyanlar bilir yerel seçimden sonra iç siyaset ve dýþ siyasette deðiþmeler ülke olarak eksen deðiþikliðinden bahsetmiþtim , bunlar yavaþ yavaþ gündeme gelmeye baþladý.
Yalnýz burada Cumhurbaþkaný sahadan gelen sonuçlara göre yukardaki konuþmasýný yasa olarak baþlamýþ doðrudur ama bunu siyasi duygusal hamle olarak sahada kullanýlacaðýný düþünüyorum.Sahada insanlar açlýk ve yokluktan bahsederek siyasetçinin karþýsýna çýkýyor bunu kýrmak için bu duygusallýk kullanýlýcak gibi duruyor yanýla bilirim benim düþüncem bu yönde.
Duygu sömürüsü daha önce de 2 3 kez dedi
Býrakcam demesi bile not artýþý getirdi.
Akbank karýn %15 ini daðýtma kararýn almýþ
beklenti %30 %40 idi, rezalet bir durum
enflasyonda artýþý yýllýk %15 almýþlar,
birde bürüt bu![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Ýlk geldiði günden beri dile getiriyorum Þimþek=Kemal derviþ ,derecelendirme kuruluþlarýndan tut dýþarýsý ile ilgili ekonomik anlamda herþey bu adamýn elinde , RTE bile meydanlarda enflasyon için hemen düþmez sabýr diyor herkes neyin ne olduðunu biliyor not artýrýmý için bence faiz artýrýmý güvencesi alýnmýþ gibi seçimden sonra yabancý raporlarda bu faizin 50 lilere çýkmasý dile getirilmiþti
yoksa 2019 da RTE nýn Þimþek hakkýnda basýnda çýkan söylemlerinden sonra Þimþeðe ekonomi teslim edilmesini nasýl açýklanýr.
aþaðýda lunar soul koyduðu takvim yazarýnýn yorumu var çýksýn bu konuyuda anlatsýn ,KKM yi anlatsýn , NAS sý anlatsýn , sisi yi anlatsýn , katil esat tý anlatsýn nasýl önümüzdeki dönemde eset olacaðýný en önemlisi yanlýþ politikalarýn bu ülkeye kaybettirdiklerini anlatsýn bu yüzden diyorum muhalefet veya iktidar kim olursa olsun kurumlar liyakat sahibi insanlar tarafýndan yönetilmediði sürece bu yanlýþ hamleler ekonomimize ve halkýmýza zararý bu yaþadýðýmýz ekonomik ve sosyal sýkýntýlarý getirir.
Paragöz,
50 milyon nakitinden egosundan deðil BÝLGÝ den dolayý yazmýþ.
sallayan adamla iþim olmaz demiþ , bear in radarý výop anlamýnda burada kendi výop ustasý gibi anlatmaya çalýþanlar varya benim gözüm 10 kere cebinden çýkarýr ama bir günde olsun burada þunu yaptým bunu yaptým diye yazdýðýný görmedim ha benim sert yazýlarýmdan dolayý benden hoþnutta deðildir belki red listesindede olabilirim onun ama bende eðriye eðri doðruya doðru tokatçý seans içinde kaç kere burada long þort yazýyor biliyormusun .![]()
Son düzenleme : sindoma53; 09-03-2024 saat: 10:48.
Yer Ýmleri