1 Nisandan sonra internete okkalý zam gelecek söylentisi var
1 GB internet paketini 4 kiþi ortaklaþa kullanýr gariii, gaktýran gaktýrana ea
koþar adým süppeerr hippeeerrr enflasyona doðru![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
haftaya bozulmayan ürünleri stok yapmak lazým![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Türkiye'yi tutsak almýþ bu rejim
Topluma ülkede demokratik bir düzen varmýþ
Oyunu oynatýyor...
(Ali Yaycýoðlu)
Viopçu haftaiçi hemen cuma olsun da biraz dinlenelim der sonra cumartesi gecesi sýkýlmaya baþlariyi geceler herkese
Akýllý insanlarý oyalayacak çok þey yok, cahil insanlarýn yaptýklarý da çok ilgi çekmiyor. Sýra dýþý þeylerin çoðu saçmalýk ya da aþýrý komplo. Futbol taraftarý olan bir þekilde oyalanýyordur. Ya da çocuðu ailesi ile ilgilenen de vakit geçiriyor olabilir ama artýk insanlar baþkalarýndan deðil internetten yararlanýyor pek akýl sormuyorlar muhtemelen para soruyorlardýr.
Mesela komþum internetten bulduðun þeyleri gönderme onlarý ben de bulabilirim dedi, müzik dinlemeyi de sevmiyor. Aktüel geliþme olursa whatsapp'dan yazýyorum.
Akýllý kiþiler için borsa gerçekliðin ortasýnda ilgi çekici bir yer ister istemez ilgi çekiyor ama oldukça riskli.
Borsada bile saat 15 oldu hala aksiyon yok diyebiliyoruz.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yapay Zeka müzik alanýna girdi deniyor.
Sultanahmet'de vesikalýk resim veriyorsun sanatçý tablo veya karikatür yapýyordu. Þimdi yapay zeka video yapabiliyormuþ.
Yakýnda beðendiðin bir þarkýyý þu kiþiden, þu düzenlemeler ve ritm ile tekrar ürettirmek istiyorum þeklinde þeyler olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri