Biçtiler askeri tamamen malum olay sonrasýnda. Ne askeri hastane kaldý, ne askeri lise... ne de emeklilik býrakmýþlar. Bu emeklilik mevzusundan haberim yoktu. Þu halde kim gidecek eline silah alýp vataný savunacak? Öyle adýmlar atýlmýþ ki sanki ülke iþgal edilmeye hazýrlanýyor gibi.
Bu iþlerin buralara geleceði 20 sene önce sýnýrlardaki mayýnlar temizlenirken belliydi.
O zaman gereðini yapamayan millet þimdi ne yapabilir?
ysk nýn imamhatipli hakimleri yarýn nasýl bir karar verirler doðrusu merak ediyoruz daha önce yaptýklarýný yine tekrarlarmý bu defada ilçe seçimlerini iptal edebilirler geçen yýl yapýlan seçim anketlerine bakýnca doðrusu anketlere hiç inanmýyorum chp nin önceki genel baþkaný anketçilerin gazýna gelerek aday olup kaybetmiþti bu Türkiye için büyük bir moral çöküntüsü olmuþtu ama sonar araþtýrmanýn baþkanýnýn anketi doðru çýkmýþtý cuma akþamý anketinde imam oðlunun siyasal islamcýlarýn adayýnýn 7 puan önünde olduðunu açýkladý inþallah doðru çýkar morali çökmüþ olan muhalif seçmen için büyük bir umut olur söyle bir sonuç çýkabilir seçmen parti deðil Türkiye ittifaký oluþturabilir bu süper bir þey olur deli muharrem gibiler aile partisi olurlar chp de tekrar aday gösterilmeyen bazý safralar chp ye kaybettirmek için baðýmsýz aday olarak sahne alýyorlar bunlar chp de chp li olmayan kalitesi düþük fiyatý ucuz basit kimliklerdir chp ruhunu taþýmayanlardýr Türkiye cumhuriyeti yaðmalanmýþ ekonomisi çökertilmiþ þimdide cumhuriyetimiz yok olma surecine doðru hýzla yol alýyor bu safralarýn Türkiyeden haberleri yok bizim gibi gariban vatandaþ biliyor bunlar bilmiyor yüce TANRI ya duamýz imam oðlunun kazanmasý
Amin... Bütün dileklerinize katýlýyorum. Bir yýldýr sýrf imamoðlu için ülkeyi terk etme planlarýmý erteledim. Bir tane oðlum var Boðaziçili kendisi. Ýkametimi istanbul a aldým 3 oy 3 oydur diye. Bugün Beþiktaþ meydanda son mitingi yaptý imamoðlu çok yorgun ve bir o kadar da rahattý. Kazanacaðýna eminim. Geçen sene biterdi bu iþ aslýnda ama o dinozor chp liler yok mu hep onlar yüzünden bugünleri yaþýyoruz.
Yer Ýmleri