Emekliye 10000 tl seyyanemn zam.
Emekliye 10000 tl seyyanemn zam.
Þerroyu 2-3 gün bile böyle düþük tutamazlar.
Eðer tutarlarsa DDKKM sahipleri vade sonlarýnda döviz varlýklarýný artýrmýþ olurlar.
Buna da izin vermezler.
En geç Çarþambaya 32,50’ler görürüz.
Minimum.
Borsayý býrakmadan önce bir abi 50 bin TL ile 1 milyon hacim yapýp para kazanamazsýn dedi. Ben o dönemde ortalama günde %2-3 alýyordum. Ýddiaya girdik. Ekstreleri attým sözünü tuttu þimdilik bir engelli kýzýmýza her ay yardým ediyor. Haziran gibi borsaya dönmeyi planlýyorum. Þuan kaðýt bakýyorum.
Paskalya tatili .!!!
Yurtdýþý kapalý.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yabancý gelmiyor seçim sonuçlarý çok kötü geldi faizler arþa çýkmýþ yerlinin döviz satmasýndan baþka çýkýþ yollarý yok ancak bu þekilde rezervleri biraz doldurup faizde gevþemeye gidebilirler bunun içinde x deki algýcý ekonomistlerle birlikte panikletme peþindeler - 75 milyar dolarla cengaverlik peþindeler
SEPA nedir.?????
Avrupa genelinde birleþik ödeme iþlemleri
SEPA (Single Euro Payments Area = Birleþik Euro Ödeme Ýþlemleri Alaný) dahilindeki tüm Euro havale ve otomatik ödemeleri Avrupa genelindeki birleþik SEPA ödeme iþlemleri uyarýnca gerçekleþir.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri