Tamam. Ben kasten soruyorum bu soruyu. Sporda geri kalmamýzýn sebebi spor klüplerimizin kar edememesi. 2x2=4.
Kar etmeyen bir sistem, katma deðerli bir ekosistem yaratamaz. Tüm spor klüpleri için geçerli.
Spor klüpleri ticari iþletmelerdir. Kar etmezse katma deðer üretemez. Baþkalarýnýn oyuncaðý olur.
Siyaset kurumu özüne dönmeden bu ülkedeki hiç bir kurumdan baþarý beklemem. Girmedikleri mecra yok. Ben Beþiktaþ'lýyým Ali KOÇ baþkan olunca sevindim açýkçasý. Onun yaptýðý dertsiz baþýna dert almaktý. Ama orada A.YIldýrým krallýðý vardý ve o da artýk bir yere varamýyordu. Sen Sabancý'nýn yýllardan beri ne siyasete ne spora girdiðini gördün mü göremezsin. Ama Ali KOÇ yaptý. Ama adamý piþman ettiler. Eðer siyasi müdahale olmasaydý karþýsýna çýkan bütün güçleri yenerdi. Ama ülkedeki siyaset kurumunun gücü ortada . Bu kadar yapabilirdi. Büyük takýmlarýn bütçeleri de büyük. Fener e yapýlan gs ye yapýlsaydý 10 kere batmýþtý. Adamlar 10 yýldýr Þampiyonlar ligine gidemiyor hala ayaktalar..
Kabul edin veya etmeyin Türk futbolunda derin bir yapý var. Bu da Fetö nün ülkede tüylenmeye baþlamasýyla ayný tarihlere denk gelir. Her ne hikmetse bu hep gs nin ekmeðine yað sürdü..
Galatasaray da batýk durumda. Galatasaraylý taraftarlarýn baþkana þunu sormasý lazým, kendi þirketlerini de böyle mi yönetiyorsun? Herkes kendi spor kulübünden hesap sormalý. Bu paralar nereye gidiyor?
Galatasaray Kulübü ve baðlý ortaklýklarýnýn 30 Kasým 2023 itibariyle borcunun 11,5 milyar liraya yaklaþtýðý bildirildi. Yönetici Ýsmail Sarýkaya ve denetleme kurulunun yaptýðý sunumlarda ekrana getirilen tabloda kulübün toplam yükümlülüklerinin 11 milyar 481 milyon 647 bin 201 lira olduðu görüldü. Bilançoda kulübün konsolide dönem zararýnýn 333 milyon 392 bin lira olduðu yer aldý..
https://www.aspor.com.tr/galatasaray...orcu-aciklandi
Rahmi Koçu yýllarca BJK baþkaný yapmaya çalýþtýlar, Vehbi Koç kesinlikle müsaade etmedi.
Vehbi Koç mesela sað olsaydý, torunununda Fenerbahçe baþkaný olmasýna izin vermezdi.
Ali Koçun, bu iktidar zamanýnda baþkanlýkta hiç bir baþarý þansý yoktu, çok yazýk oldu.
Bu yorum, top depiþtirme konusunda fazla bilgisi olmayan birisi tarafýndan yazýlmýþtýr.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri