Yahu kardeþim bu ülkede emeklinin derdi 50 yýldýr bitmedi. Batacaksa bu ülke emekli yüzünden batsýn. Emeklinin böyle bir kredisi var ama yönetenlerin yok kardeþim manyak manyak sözüm ona ülkesini düþünen vatansever ayaklarýna yatmayalým..
Yahu kardeþim bu ülkede emeklinin derdi 50 yýldýr bitmedi. Batacaksa bu ülke emekli yüzünden batsýn. Emeklinin böyle bir kredisi var ama yönetenlerin yok kardeþim manyak manyak sözüm ona ülkesini düþünen vatansever ayaklarýna yatmayalým..
Ben 1987 de memur olarak göreve baþladým.5 yýldýr emekliyim sgk emeklisiyim.Þu anda da çalýþmýyorum,son üç yýldýr her yýl deðiþik kalemlerden fedakarlýk yapmazsam geçinemem.Gidiþatýmdan da hiç memnun deðilim.Ama mesleði yaparken de ana kuralým hastaya hastalýðýný hiç saklamadan söyleyeceksin,onu avutman acýman iþe yaramaz.Gerçeði bilsin ki kendini duruma gerçekçi bir þekilde adapte edebilsin hayal aleminde yaþayýp gereksiz yere umutlanmasýn sonradan çok fazla üzülmesin.Neyse rahatsýzlýk verdiysem kusura bakmayýn.
EYT kaç yýlý galiba 1999 kaç yýlýnda çýktý EYT 2023 zaten 24 yýl olmuþ, esas kambur 3.600 günle emekli edilenler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ha niye bu durumdayýz derseniz,hakiki düþüncelerimi yazamam,bu yaþtan sonra dava mahkeme falan beni çok yorar,gereksiz.Ama akp nin yaptýðý iþlerin yüzde doksaný haksýz adaletsiz hukuksuz,tüm bu iþlerin nedeni saçma sapan iþler yapýlmasý.Mehmet þimþek ne diyecek ki zaten suçlularýn baþýndakilerden biri de o.
1999 depremi sonrasý kanun geriye doðru iþletilerek eyt adý altýnda oluþum meydana geldi kanun çýktýktan sonrakilere kapsamasý gerekirdi..
SM-M346B2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Bu iþin çözümü 1 defaya mahsus bütün emeklilere % 50 zam yapýlmasý, fakat sadece kök maaþlara.
10 Bin gayme alan yine 10 bin alacak, ama 2025 yýlýndaki zamdan herkes faydalanacak, bunun baþka çaresi yok.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Cumhuriyet tarihinde görülmemiþ bir soygun bir vurgun var. Ýnsanlar (Emekliler) müktesep haklarýný bile dile getiremeyecekler mi yani. Býrakýn isteklerinin karþýlýðý olmasýn . Aðlamayan çocuða emzik vermediler hiç . Belki utanýrlar da en azýndan çaldýklarýný nasýl yediklerini gösteren paylaþýmlarý emeklilerin gözünün içine sokmazlar.
Yer Ýmleri