wwwwwwwwwwww
wwwwwwwwwwww
iþ aramaktan vazgeçenler ülkemde iþsiz olarak sayýlmadýðýna göre, bende randevu aramaktan vazgeçtiðime göre hasta sayýlmam herhalde, hükümetimizin baþarýlý saðlýk politikasýndan dolayý iyileþtim çok þükür
Saðlýk sistemi gayet hýzlý çalýþýyor randevu bulup doktora tedavi olursanýz .
Ben muayeneden bir gün sonraya emg randevusu aldým . Bayramý iþ günü saydýklarý için kontrol için almadýlar içeri tekrar mhrs ye baþvurdum .
Kontrol aldým gittim emar verdiler iþ çýkýþý saatine hemde bir gün sonraya gittim çektirdim. Rapor ertesi gün çýktý . Gittim sonraki gün vücuttaki hasarlar sorun yok iyileþmiþ dedi halbuki aðrý dayanýlmaz halde olduðu için bir ay sonra tekrar gideceðim .
Ama randevu 16 gün sonra açýlýyor alarm kurarsanýz bulabiliyorsunuz koca Ýstanbul da bir hastane denk geliyor uzak yada yakýn gidiyorum tabi gözüm Þahin göz olduðu için göz muayenesi hiç olmadým o konu hakkýnda bilgim yok tabi
Reuters haber ajansý, Reuters haber ajansýnýn haberine göre uzmanlar, Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi'nin Ankara'ya karþý baþlattýðý ihlal prosedürünün þu ana kadar diyaloðu vurguladýðýný, ancak sonunda Türkiye'nin ihraç edilebileceðini veya üyeliðinin askýya alýnabileceðini söylüyor.
https://www.voaturkce.com/a/reuters-...r/6828743.html
Baþkan yurtdýþý tatil aldýðýný söyledi .
Bazý þirketler ciddi kur farký var ve cash Euro kabul etmiyorlar .
Karta taksit yapmadýklarý için bu yola gideyim dedim sadece havale edin diyorlar çözüm olarak .
Þimdi 1.Parti baþkaný Bayram deðil Seyran deðil 2.Parti lideri ile neden görüþmek istedi a.q...
Ben CHP nin seçim reklamlarýna baktýðýmda ve Bu adamýn seçim sonrasý erken seçim açýklamalarýndan anladýðým CHP içerisindeki derin yapý TAK parti ile pazarlýk yapmak için bu giriimde bulundu...Pazarlýk yerel yönetimlere siz destek olun bizde sizin Ýktidarýnýzýn devamý için sözde Muhalifliðe devam edelim gibi duruyor...
Türkçe meali siz bizim ekmeðimizle oynamayýn bizde sizinki ile Halk mý koy d.ötüne gitsin ..Dikilen zaten dikilmiþ kendini kurtaracaklara Reis olarak destek at mýydý!!!!!
Zamanla bunu göreceðiz ama Eðer CHP bu misyonu üstlenmese büyük olasýlýkla Halk Hocanýn oðluna bu misyonu verecektir....
Yer Ýmleri